上一頁下一頁
發新話題

太爆、太太、太驚喜 (#29 #125 #220更新 #57、#91、#131、#177、#203相)

收藏  |  訂閱
237  73.9k

加油,繼續

引用:
原帖由 xxDD999 於 2017-9-20 11:46 PM 發表 查看引用來源

你接受玩3p?
你太太可能已經出咗去食腸

咁你有冇問你老婆,點解淫咁咁多~?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-9-21 08:40 AM 發表 查看引用來源
咁你有冇問你老婆,點解淫咁咁多~?
條太太一定係已經出左去食腸

引用:
原帖由 xxDD999 於 2017-9-20 08:15 PM 發表 查看引用來源
前幾天早上,剛剛睡醒的時候,發現在身邊的老婆已經醒來,佢當時的表情古古怪怪,然後叫我拉開張被單睇下,原來佢趁我未醒的時候換了一件黑色喱士情趣內衣,跟住更捉著我的手放入佢的T-back內,佢竟然剃晒d西毛,好滑 ...
Ching, 好羡慕你。。。。
可以分享,或交换相。。和片。。

引用:
原帖由 xxDD999 於 2017-9-19 11:56 PM 發表 查看引用來源
前言:結婚8年,同老婆性生活正常,5年前開始調教佢,性玩具、矇眼、前後門、輕SM、影相拍片已經接受,不過日子久了,我總係覺得唔夠,希望可以進一步,老婆在性方面仍然保守,從來不會主動要求搞野,不會主動幫我含 ...
唔好停
越玩越激。。。。正

引用:
原帖由 xxDD999 於 2017-9-20 08:15 PM 發表 查看引用來源
前幾天早上,剛剛睡醒的時候,發現在身邊的老婆已經醒來,佢當時的表情古古怪怪,然後叫我拉開張被單睇下,原來佢趁我未醒的時候換了一件黑色喱士情趣內衣,跟住更捉著我的手放入佢的T-back內,佢竟然剃晒d西毛,好滑 ...
你一定會覺得個老婆越来越可愛

引用:
原帖由 xxDD999 於 2017-9-20 09:58 AM 發表 查看引用來源

我一向有幫老婆影相拍片,呢幾日影果d,我專登叫佢拿住寫有我id認證來影添,如果大家有興趣繼續聽故仔,到時會upload相配合,放心
等你好休息

引用:
原帖由 angelaieong 於 2017-9-20 03:59 PM 發表 查看引用來源
不知道你怎麼調教……
我只知我做錯事會對家中那個好啲~嘻嘻
偷食完,返屋企望到佢好想對佢好,但又怕太突然會嚇親佢。

引用:
原帖由 xxDD999 於 2017-9-20 11:46 PM 發表 查看引用來源

你接受玩3p?
要你老婆接受到至好搵人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆