上一頁下一頁
發新話題

按摩變抽水 #114,148updated

收藏  |  訂閱
174  65.3k

師姐就好啦..! 只比按摩既價錢,就可以享有雙重待遇..! 賺左啦..!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-8-20 11:57 PM 發表 查看引用來源

係囉~~唔知係咩感覺呢
我應該會好high,扮晒欲拒還迎咁

引用:
原帖由 kcttck 於 2017-8-21 10:26 AM 發表 查看引用來源
禁個陣其實係米想佢做多d
又唔知個師傅咩背景,指插下算喇

引用:
原帖由 愛因 於 2017-8-21 11:39 AM 發表 查看引用來源
按摩果種掂到掂唔到的感覺最攞人命。。神經高度緊張掂到果刻跟住又縮手真係正
咁我係身體好放鬆咁樣任佢魚肉

引用:
原帖由 peter3388 於 2017-8-21 06:21 PM 發表 查看引用來源
師姐就好啦..! 只比按摩既價錢,就可以享有雙重待遇..! 賺左啦..!
哈哈我都覺得我賺咗㗎

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-21 07:06 PM 發表 查看引用來源

咁我係身體好放鬆咁樣任佢魚肉
個師傅唔怪之得鐘都唔睇啦。。。😅😅

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-21 07:07 PM 發表 查看引用來源

哈哈我都覺得我賺咗㗎
請致電我。。我比你賺多D😋

今次講公園啦,主角都係C先生。
第一次同C先生見面,食完飯,佢帶咗我去一個公園坐。吹咗一陣水,跟住佢就教我睇星星,真係勁浪漫。睇睇下大家貼到好埋,互相凝視咗幾秒,佢就好溫柔咁錫埋嚟。
錫錫下佢叫我企喺身,然後佢就抱咗我坐喺佢大脾上面,比佢攬住咗走唔到,佢又唔肯放我落地。雖然口講要落地,但係其實我勁冧,覺得佢好man又好溫柔。打咗一陣車輪,佢好溫柔咁揸落我個胸度,揸咗一陣,我個patpat已經feel到佢硬咗。我好怕羞咁伸手摸佢粒lin,佢舒服到叫咗一下。之後佢捉住我隻手伸入佢件tee繼續摸lin。咁啱有人過嚟慶祝生日,我地就轉個靜啲嘅位繼續坐。

一嚟佢就抱我上佢大脾面對面咁坐,佢已經撻著咗我,所以我好主動箍住佢條頸嚟錫。佢都伸手入我條裙摸我patpat,溫柔嘅摸法有時候仲正過摸前面。摸咗一陣有人跑過嚟捉pokemon,我覺得我地個姿勢好似太過份,我就轉返身繼續坐喺佢大脾。佢攬住我,伸手入我個bra繼續揸,仲掃埋人地linlin,我都有用手摸返佢支棍。眼尾望住二百米外有人,自己又比人揸緊,真係幾刺激。等啲人走咗,佢揸得大力咗,又不斷郁佢條腰,搞到佢支棍不斷頂到我妹妹。我好似真係女上比人插緊咁,無得呻吟,我只可以用呼吸聲同佢講我好舒服下面濕曬。
之後佢話不如去殘廁,但係我覺得殘廁好污糟,所以就散場lu。

打打下我都濕曬喇。

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-21 10:31 PM 發表 查看引用來源
第一次同C先生見面,食完飯,佢帶咗我去一個公園坐。吹咗一陣水,跟住佢就教我睇星星,真係勁浪漫。睇睇下大家貼到好埋,互相凝視咗幾秒,佢就好溫柔咁錫埋ࢩ ...
你又濕啦。。。😂

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-21 10:31 PM 發表 查看引用來源
第一次同C先生見面,食完飯,佢帶咗我去一個公園坐。吹咗一陣水,跟住佢就教我睇星星,真係勁浪漫。睇睇下大家貼到好埋,互相凝視咗幾秒,佢就好溫柔咁錫埋ࢩ ...
你又濕啦。。。😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆