上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  455.0k

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-5-13 01:27 AM 發表 查看引用來源

心理關口難過呀:smile_45:
呢樣又真係,一開始係難,除非試過一次。

引用:
原帖由 mikkima 於 2017-5-14 01:15 PM 發表 查看引用來源
好正呀 希望有更多分享
你都喜歡重口味?有冇試過呢?黎緊都會update, 多多支持啦

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2017-5-14 02:14 PM 發表 查看引用來源
性魔哥仲有keep住同個同事玩?
同事冇玩好耐啦,而家都冇奴。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-5-14 02:56 PM 發表 查看引用來源

呢樣又真係,一開始係難,除非試過一次。
有時都會想試下,不過到後後都係唔敢😂

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-5-14 10:56 PM 發表 查看引用來源

有時都會想試下,不過到後後都係唔敢😂
有冇試過明明有機會, 但去到最後都係縮左沙?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-5-16 01:20 AM 發表 查看引用來源

有冇試過明明有機會, 但去到最後都係縮左沙?
有,已經試過幾次:smile_13:

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-5-17 12:56 AM 發表 查看引用來源

有,已經試過幾次:smile_13:
咁樣好危險, 總會有一次失手:smile_30:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-5-18 01:29 AM 發表 查看引用來源

咁樣好危險, 總會有一次失手:smile_30:
其實真係有時會心郁郁想出架,不過到最後又唔敢

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-5-19 01:13 AM 發表 查看引用來源

其實真係有時會心郁郁想出架,不過到最後又唔敢
我今日先同個女仔傾呢個問題, 佢都話佢第一次都係去好定唔去好, 因為個男既好靚仔, 最後佢係決定去, 之後所有野都變得好容易啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-5-19 01:38 AM 發表 查看引用來源

我今日先同個女仔傾呢個問題, 佢都話佢第一次都係去好定唔去好, 因為個男既好靚仔, 最後佢係決定去, 之後所有野都變得好容易啦
我都想遇到個靚仔:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆