上一頁下一頁
發新話題

18X磅, G奶

收藏  |  訂閱
62  11.6k

你真識食:smile_34:

引用:
原帖由 leetomm 於 2017-12-18 11:09 PM 發表 查看引用來源
你真識食:smile_34:
:smile_44: 唔好咁講 我好難搵對手

識食一定要食肥妹喇,快出水,肉滑,攬住又舒服!

引用:
原帖由 Newhorn 於 2017-12-20 02:38 AM 發表 查看引用來源
識食一定要食肥妹喇,快出水,肉滑,攬住又舒服!
又唔止食既

引用:
原帖由 bcm 於 2017-12-15 07:42 發表 查看引用來源

唔係喎,lok仔開帖我實出現架🤣🤣
你真係唔出帖嗱?
你真比面lok哥仔
我佩服lok哥仔嘛^^

G奶真係勁難搵

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-12-20 09:32 AM 發表 查看引用來源

你真係唔出帖嗱?
你真比面lok哥仔
我佩服lok哥仔嘛^^
講真,我而家同豬公已經回歸甜蜜同埋平淡,真係無野好寫,唔通寫我同佢食左咩晚餐,之後男上女下咩,比你地都無心機睇啦🤣仲有,佢真係唔想我再好似以前咁貼咁多引人入性相,比人睇完仲要比人評頭品足,如果你好記性應該記得我曾經講過點解唔出帖,就係因為有人係帖攪事,豬公一怒之下嚴禁我出帖,費事我真心分享比人玩到變pat屎,自此我就封筆了。所以我唔出帖架啦。不過其實除左lok仔帖,我都會成日係吹水營出現😁其實唔難見到我囉。

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2017-12-16 10:17 AM 發表 查看引用來源

Me too
So so so boring
其實我好好奇有無師姐好似我咁鐘意肥肥地嘅男仔,我身邊d朋友,全部要大隻仔,排骨仔,我真係一dd興趣都無。所以我其實同lok仔口味近似😁😁

引用:
原帖由 bcm 於 2017-12-20 05:17 PM 發表 查看引用來源

其實我好好奇有無師姐好似我咁鐘意肥肥地�男仔,我身邊d朋友,全部要大隻仔,排骨仔,我真係一dd興趣都無。所以我其實同lok仔口味近似😁😁
有腩好好攬

引用:
原帖由 bcm 於 2017-12-20 05:17 PM 發表 查看引用來源

其實我好好奇有無師姐好似我咁鐘意肥肥地嘅男仔,我身邊d朋友,全部要大隻仔,排骨仔,我真係一dd興趣都無。所以我其實同lok仔口味近似😁😁
:smile_30::smile_30:我大中小肥都通殺架
只要有肥腳, 30吋以上既腰:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆