上一頁下一頁
發新話題

一晚食晒兩兄弟 完全版

收藏  |  訂閱
74  23.2k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-24 07:33 AM 發表 查看引用來源
其實你係咪每次識個新Sp話要用套做,但後尾就除套叫佢中出唒俾你呀?
唔係, 其實唔係每一個都俾佢中出, 其實小妹唔係唔怕有BB架, 不過又真係到宜家都未試過中招
唔知係好彩定係真係無得生喇, 但只有同男朋友做先耐唔耐會俾佢係危險期中出

咁當然男朋友都唔會刻意要搞大我既, 我鍾意玩, 但唔會俾男友知, 我都仲識分咩係玩, 咩係過人世
如果問有無試過俾男朋友知道出去偷食, 我可以答你係有既, 但又無試過因為咁而分手啵...
好衰地, 每次分手都係小妹提出

引用:
原帖由 kenji_ 於 2017-11-24 10:43 AM 發表 查看引用來源
最後係咪食b多過食a呀
其實小妹除左周圍搵野食, 係有SP既... 除左男朋友, SP之外仲會周圍搵野食
所以呢D零食類既, 耐唔耐一次好喇, 小吃多滋味
至於你話邊個多D, 兩個都係兩三次啫

引用:
原帖由 discmankoko 於 2017-11-24 11:35 AM 發表 查看引用來源
好食得下啵,師姐
係架, 小妹好難飽, 小妹自問最過份既一次係, 早午晚食3條仔, EX, SP同埋男朋友, 但食完之後都係唔夠飽
但3個都會俾到高潮我

引用:
原帖由 sagax 於 2017-11-24 07:18 PM 發表 查看引用來源

咀妹妹我最愛!🤤
有幾愛先:smile_47: 小妹試過一次俾對方食妹妹食左成粒鐘, 高潮到妹妹係痛...

引用:
原帖由 冰南 於 2017-11-25 07:16 AM 發表 查看引用來源

唔係, 其實唔係每一個都俾佢中出, 其實小妹唔係唔怕有BB架, 不過又真係到宜家都未試過中招
唔知係好彩定係真係無得生喇, 但只有同男朋友做先耐唔耐會俾佢係危險期中出

咁當然男朋友都唔會刻意要搞大我既, 我 ...
哦!原來係咁!
不過睇post你俾我感覺係好中意唔用套個feel,一用套會唔舒服,中意被中出後們暖暖地feel咁,你真係好識享受性的奧妙!
可能你男友見你咁大食,可能自己未必滿足到你食飽,所以對你出去偷食一隻眼開一隻眼閉啩?

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-25 09:49 AM 發表 查看引用來源

哦!原來係咁!
不過睇post你俾我感覺係好中意唔用套個feel,一用套會唔舒服,中意被中出後們暖暖地feel咁,你真係好識享受性的奧妙!
可能你男友見你咁大食,可能自己未必滿足到你食飽,所以對你出去偷食一隻眼 ...
都唔係架, 會嘈, 嘈完之後佢會返黎我身邊, 不過呢個男友暫時未發現我出去偷食

不如問大家, 想我講
1.)好細個仲怕怕醜醜又俾D大膽男友玩羞恥PLAY

2.)第一次偷食經歷

3.)同唔想同佢搞既男人做愛既故事

想我講邊樣多D

引用:
原帖由 冰南 於 2017-11-25 07:19 AM 發表 查看引用來源

係架, 小妹好難飽, 小妹自問最過份既一次係, 早午晚食3條仔, EX, SP同埋男朋友, 但食完之後都係唔夠飽
但3個都會俾到高潮我
假設 每人扑你2次,即係1日6餐都唔飽?

引用:
原帖由 siulong31255 於 2017-11-25 10:09 AM 發表 查看引用來源

假設 每人扑你2次,即係1日6餐都唔飽?
點為之一餐先

由1講起先啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆