上一頁下一頁
發新話題

天體假期

收藏  |  訂閱
445  70.3k

引用:
原帖由 MScCUHK 於 2017-9-28 09:10 PM 發表 查看引用來源
昨天去完港島沙灘,無咩人,可以點著都得。
咁妳點著?邊個沙灘可以介紹下嘛?

我上年就同老婆去過泰國東方村住咗三日。但嗰三日原全冇其他客人  只有我兩個日日光豬行來行去。都幾冇聊!

引用:
原帖由 kelenc 於 2017-9-29 05:39 PM 發表 查看引用來源
我上年就同老婆去過泰國東方村住咗三日。但嗰三日原全冇其他客人  只有我兩個日日光豬行來行去。都幾冇聊!
果間比較偏少少,芭提雅果間姓氏都起碼有三,四間房

剛剛都同老公去左泰國天體酒店3日...好爽好好玩...

引用:
原帖由 kelenc 於 2017-9-29 05:39 PM 發表 查看引用來源
如果無其他住客又真係悶d, 幸好我住宿期間,遇到3-4對 couples!
我老公就prefer 之後幾日住普通 resort, 見到我同其他女住客著bikini 若隱若現更誘人,又多d住客熱鬧D, 因為佢都鐘意我比人𥄫

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2017-10-1 12:57 AM 發表 查看引用來源

如果無其他住客又真係悶d, 幸好我住宿期間,遇到3-4對 couples!
我老公就prefer 之後幾日住普通 resort, 見到我同其他女住客著bikini 若隱若現更誘人,又多d住客熱鬧D, 因為佢都鐘意我比人𥄫
Happy

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2017-10-1 12:51 AM 發表 查看引用來源
  剛剛都同老公去左泰國天體酒店3日...好爽好好玩...
邊間?

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2017-10-1 12:57 AM 發表 查看引用來源

我都鍾意多D人,有傾有講好玩D。
你老公好幸福,有妳陪佢玩,我下個月會去

我同老婆11月去泰國芭提雅那間姓氏resort.期待當中

去到有多幾對就好,多D人有傾有講齊齊光豬容易接受。我們未試過天體,太少人怕老婆吾敢除,各位師兄師姐有咩好提議教下小弟。:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆