上一頁下一頁
發新話題

天體假期

收藏  |  訂閱
445  70.3k

引用:
原帖由 LionKing1908 於 2017-9-16 09:46 AM 發表 查看引用來源
我上次講果間公司呢,佢9月係布吉有個活動。不過真心講係貴既。
可以講吓,分享吓?如果我冇估錯你話果間公司,佢包塲同好多活動,所以貴啦

引用:
原帖由 jacklees 於 2017-9-16 10:42 AM 發表 查看引用來源

可以講吓,分享吓?如果我冇估錯你話果間公司,佢包塲同好多活動,所以貴啦
我打字差同寫野差,都唔知點分享。其實同你分享既差唔多。係多左個Playroom比人入去搞野。不過眼見好少人入去搞,可能亞洲人始終比較保守。多數係去見識下天體既多。

引用:
原帖由 LionKing1908 於 2017-9-16 10:59 AM 發表 查看引用來源
我打字差同寫野差,都唔知點分享。其實同你分享既差唔多。係多左個Playroom比人入去搞野。不過眼見好少人入去搞,可能亞洲人始終比較保守。多數係去見識下天體既多。
師兄同另一半去?

引用:
原帖由 LionKing1908 於 2017-9-16 10:59 AM 發表 查看引用來源
佢哋好似有D天體㓉動安排大家一齊參加

引用:
原帖由 jacklees 於 2017-8-28 09:40 AM 發表 查看引用來源

有時香港人嘅眼光好差。我自己覺得天體係好平常嘅事
我都非常同意

引用:
ACT

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 couplelover 於 2017-9-17 10:24 AM 發表 查看引用來源

ACT
ACT 係咩意思?

引用:
原帖由 LionKing1908 於 2017-9-16 09:46 AM 發表 查看引用來源
我上次講果間公司呢,佢9月係布吉有個活動。不過真心講係貴既。
我5月原本都想參加但太貴了, 師兄可否分享下platroom ?

.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆