上一頁下一頁
發新話題

一位無諗過會同佢發生關係既女同事

收藏  |  訂閱
51  30.3k

食完緊係要keep住食,慢慢調教佢...到時仲開心啦...唔轉post教到佢係咁轉post....掛鼓,推車,女上,男上,側插:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 持久男 於 2017-11-11 11:35 AM 發表 查看引用來源
食完緊係要keep住食,慢慢調教佢...到時仲開心啦...唔轉post教到佢係咁轉post....掛鼓,推車,女上,男上,側插:smile_47: :smile_47:
哈哈哈.....
可能佢又唔係我話好想Keep住扑嗰種啦,始終我係鐘意,D,E cup啦

引用:
原帖由 erererz 於 2017-11-11 11:18 AM 發表 查看引用來源
你唔搵佢,佢就真係覺得你ons 
at least keep 住朋友關係或者 fwb 
再食都易d, 不過你唔想再食係另一會事
唔知點開口,好似好怪咁

引用:
原帖由 04329234 於 2017-11-11 11:58 發表 查看引用來源

哈哈哈.....
可能佢又唔係我話好想Keep住扑嗰種啦,始終我係鐘意,D,E cup啦
呢個世界邊有咁理想呀係咪先...有食唔食罪大惡極呀...食住搵先好呀嗎...買定枝BB油玩夾腸爽好撚多架:smile_47::smile_47::smile_47:

點解我冇咁既同事

引用:
原帖由 持久男 於 2017-11-11 12:01 PM 發表 查看引用來源

呢個世界邊有咁理想呀係咪先...有食唔食罪大惡極呀...食住搵先好呀嗎...買定枝BB油玩夾腸爽好撚多架:smile_47::smile_47::smile_47:
你好有經驗咁喎,分享下啦

引用:
原帖由 Hkdick6969 於 2017-11-11 03:25 PM 發表 查看引用來源
點解我冇咁既同事
其實可能有,不過你唔敢試啫

引用:
原帖由 04329234 於 2017-11-11 04:20 PM 發表 查看引用來源

其實可能有,不過你唔敢試啫
咁你同事有冇再提果件事?

我都想有d咁好身材嘅同事,樓主食之前就whatsapp,食完就冇聯絡...人地想都唔敢找你啦!就算唔食,做朋友都好吖,可能隨時有得食呢

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-11-11 06:34 PM 發表 查看引用來源
我都想有d咁好身材�同事,樓主食之前就whatsapp,食完就冇聯絡...人地想都唔敢找你啦!就算唔食,做朋友都好吖,可能隨時有得食呢
都啱既.....
下星期搵日Whatsapp下佢先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆