上一頁下一頁
發新話題

天體假期

收藏  |  訂閱
445  70.2k

引用:
原帖由 劉家璐 於 2017-8-20 07:45 PM 發表 查看引用來源
好想去,露出俾咁多人睇,唸起都刺激,單人可book既係邊頭?會唔會好遠好難搵?
你pm 我教你點去果個沙灘,同泰國果間酒店

引用:
原帖由 jacklees 於 2017-8-19 10:32 PM 發表 查看引用來源
其實有冇人試過係香港D沙灘天體,有冇沙灘介紹下
香港有D少人去嘅沙灘有人玩天體,不過而家都越黎越多人去,特別係週末。

上個週末同老婆去左某個偏僻嘅沙灘露營。紥好營諗住裸曬,點知隔一陣就有人行過,去到差唔多黃昏先少人,終於可以除埋褲天體。老婆都除左sport bra上空。果晚全灘冇人,所以可以全裸任行。第二朝仲可以天體多一陣。

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2017-8-21 12:58 PM 發表 查看引用來源

香港有D少人去�沙灘有人玩天體,不過而家都越黎越多人去,特別係週末。

上個週末同老婆去左某個偏僻�沙灘露營。紥好營諗住裸曬,點知隔一陣就有人行過,去到差唔多黃昏先少人,終於可以除埋褲天體。老婆 ...
可以pm 我話我知邊個沙灘嘛?

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2017-8-21 12:58 PM 發表 查看引用來源

香港有D少人去�沙灘有人玩天體,不過而家都越黎越多人去,特別係週末。

上個週末同老婆去左某個偏僻�沙灘露營。紥好營諗住裸曬,點知隔一陣就有人行過,去到差唔多黃昏先少人,終於可以除埋褲天體。老婆 ...
麻煩pm我吖!我都週圍搵依D灘!

引用:

麻煩pm我吖!我都週圍搵依D灘!

要慢慢說服另一半
引用:
原帖由 jacklees 於 2017-8-18 09:56 AM 發表 查看引用來源

咪去囉!最緊要唔好影響其他人

引用:
原帖由 88yes 於 2017-8-22 08:50 AM 發表 查看引用來源
要慢慢說服另一半
師兄加油,希望你成功

我都好想同老婆去天體,以前的去馬爾代夫老婆都試過topless,當然附近有冇人啦

之後返到香港再問返,原來佢有人topless都ok,只要冇亞洲人就ok, 我都好enjoy佢topless,覺得好刺激

好想試多次,想搵D resort係可以topless四圍走,甚至可以起沙灘床sex

引用:
原帖由 961212 於 2017-8-23 09:09 PM 發表 查看引用來源
我都好想同老婆去天體,以前的去馬爾代夫老婆都試過topless,當然附近有冇人啦

之後返到香港再問返,原來佢有人topless都ok,只要冇亞洲人就ok, 我都好enjoy佢topless,覺得好刺激

好想試多次,想搵D resort係可 ...
我講果間可以topless

引用:
原帖由 jacklees 於 2017-8-23 10:39 PM 發表 查看引用來源

我講果間可以topless
會唔會太多Asian? 由其係Big 6

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆