上一頁下一頁
發新話題

真空見醫生、重要佢摸奶!

收藏  |  訂閱
107  30.7k

你都几大包

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2017-11-29 10:45 AM 發表 查看引用來源

FB私訊給了你們、不貼頁面怕犯規、不是常在線、又人多call遲了覆時請原諒!
:cr_16:  可以私訊FB給我嗎﹖謝謝﹗  :chcz_05:

樓主有冇玩過ym?

醫生日日睇哂唔同年齡ge人...可能麻木哂

我都想follow 師姐,求wechat

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2017-11-27 10:46 PM 發表 查看引用來源
唔可以見樣喎
!剛才的帖被刪了、和大家聊得開心、試試從新張貼、希望不會犯規好了!
真空真係好爽、我早幾年都試過天氣涼、咳、故意如此著去睇個相熟家庭醫生玩下、其實佢由細個睇到我大、記得我小學時經有發育蹟 ...
你1月29日生日 ??

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2017-11-28 03:09 PM 發表 查看引用來源

FB就可以、不過我唔常在線、網站要收費、唔好浪費喇、其實無幾多靚女、否則我都唔易在那裡搶峰頭!反而上年紀人多!尤其是60過外夫婦直播做愛、比你都唔會有胃口睇!
咁激 ! 60歲直播做愛 ? 鬼佬定中國人先 ?

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2017-11-29 10:45 AM 發表 查看引用來源

FB私訊給了你們、不貼頁面怕犯規、不是常在線、又人多call遲了覆時請原諒!
你突然間多咗咁多 fans ,做咗大紅人添 !

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2017-11-27 10:46 PM 發表 查看引用來源
唔可以見樣喎
!剛才的帖被刪了、和大家聊得開心、試試從新張貼、希望不會犯規好了!
真空真係好爽、我早幾年都試過天氣涼、咳、故意如此著去睇個相熟家庭醫生玩下、其實佢由細個睇到我大、記得我小學時經有發育蹟 ...
唔見咗你喺舊版 update , 原來你走嚟你度 !

Please tell me your FB a/c

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆