上一頁下一頁
發新話題

真空見醫生、重要佢摸奶!

收藏  |  訂閱
107  30.7k

你好,樓主!

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2017-11-27 11:02 PM 發表 查看引用來源

自小比佢睇開!只係突然想睇下佢反應!無想玩大左!
放心啦!医生每日都睇,佢可能覺得無咩問題架!不過妳覺得開心剌激咪ok囉!

醫生係好玩嘅,我ex係醫生,見佢平日正正經經,對住我好唔正經,好大反差,笑死我!🤣
仲有阿sir(Trainer),為人師表,教書好正經,同我講嘢就好委屈咁:我知道我會俾你鬧架喇.....又話我虐待佢的方法層出不窮。😂😂

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-29 01:16 AM 發表 查看引用來源
醫生係好玩嘅,我ex係醫生,見佢平日正正經經,對住我好唔正經,好大反差,笑死我!🤣
仲有阿sir(Trainer),為人師表,教書好正經,同我講嘢就好委屈咁:我知道我會俾你鬧架喇.....又話我虐待佢的方法層出不 ...
Most Dr.  Are not so stupid. Why they risk losing a license reputation and high income.
I would play outside of my office. I knew a well trained oral surgeon fell into these problem in the end he was thrown in jail. Lost everything!  Is that worth it? He could  fly to bangcock and have such a good time  every few months. It doesn't make any sense to be in trouble. The Dr was right asked a nurse or another witness to ascertain that he is being professional and follow guidelines.
U gals should not try to flash to any health professionals.  Cheers

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2017-11-28 12:45 PM 發表 查看引用來源

比佢摸奶都濕濕地喇、而且可能我色、好易濕、有時網上聊都會濕、佢同我媽媽好熟、是我們家庭醫生十幾年都好關懷我們、他以為我是單親、反下十零歲時雞包仔佢都見過喇、所以我先同佢玩下!
見識見識。身型不錯。

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-29 01:16 發表 查看引用來源
仲有阿sir(Trainer),為人師表,教書好正經,同我講嘢就好委屈咁:我知道我會俾你鬧架喇.....又話我虐待佢的方法層出不 ...
係、男人始終係男人、我有朋友當空姐的、她飛後她老公都經常借意約我!

引用:
原帖由 readyboyy 於 2017-11-28 23:00 發表 查看引用來源
可以PM你FB and wechat 我嗎?
FB私訊給了你們、不貼頁面怕犯規、不是常在線、又人多call遲了覆時請原諒!

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2017-11-29 10:45 AM 發表 查看引用來源

FB私訊給了你們、不貼頁面怕犯規、不是常在線、又人多call遲了覆時請原諒!
樓主可以PM  Wechat 給我嗎!!

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2017-11-29 10:45 AM 發表 查看引用來源

謝謝妳
可以給妳 wechat 我嗎?
只係想認識妳,不會打擾妳

引用:

我要 wechat 啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆