上一頁下一頁
發新話題

唉…我搞唔掂我下面。。。。。

收藏  |  訂閱
832  32.2k

引用:
原帖由 p4sex 於 2013-8-29 12:03 PM 發表 查看引用來源

同佢講話大家都無咩時間, 之後點算咁囉
咁大家都唔想轉工, 又難調shift
又講過我都有需要, 都係呢D啦

跟住吵吵下, 我咪話分開冷靜下囉
佢又無問題咁, 唉:smile_39:
咁咪算囉, 分開得冷靜下, 都知咩事啦
我同之前女朋友一樣,都係番SHIFT,
有時都要通宵更, 個時莫講話SEX, 連見過面都難
通常都係MSG留言交代近況, 有時一個番早一個番夜, 連電話都未必講到
最後.......都係分開.......慢慢大家就無再聯絡了
祝師兄好運啦

引用:
原帖由 念念 於 2013-8-29 10:42 AM 發表 查看引用來源
-口-  到底係我問題定人地問題定佢試下我咋。。。。有人問用套嗎? 我最近都覺得多人問左喎 現家d人個腦有咩事 出黎玩都會負責任既咩?
先唔講大肚問題。。。。喂。。。唔同既性伴侶即使無病都會有機會感染格喎
痴痴 ...
"用套嗎"呢個講法, D人出黎搵食問價咁.....
唔使理呢D人啦出黎玩,玩得安全最重要!!

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2013-8-29 04:16 PM 發表 查看引用來源
出黎行..預左要還, 驚就唔好玩
你覺得用套係100%安全?....笑
咁安全套係連醫生都十幾分強烈要求建議使用。。。。有佢既效用。。。。嗯
我好平心靜氣咁講

認真inbox 我~

引用:
原帖由 kelvinman1222 於 2013-8-29 04:42 PM 發表 查看引用來源

"用套嗎"呢個講法, D人出黎搵食問價咁.....
唔使理呢D人啦出黎玩,玩得安全最重要!!
唉 現家d人玩到咁點玩呀
岩岩先激氣囉。。。。約左傾左三四日既人出黎玩。。。結果一句未試過同肥妹玩 插都無插過就軟左。。。。開房傾計都係第一次。。。。利申 我呢三四日有send相同樣俾佢我真無講過大話

引用:
原帖由 念念 於 2013-8-29 04:55 PM 發表 查看引用來源

唉 現家d人玩到咁點玩呀
岩岩先激氣囉。。。。約左傾左三四日既人出黎玩。。。結果一句未試過同肥妹玩 插都無插過就軟左。。。。開房傾計都係第一次。。。。利申 我呢三四日有send相同樣俾佢我真無講過大話

...
呢D人, 約得你出黎仲要話你咁無品= =
岩玩就出黎,無謂浪費大家時間囉.....

引用:
原帖由 tony1wolf 於 2013-8-29 04:54 PM 發表 查看引用來源
認真inbox 我~
你等下

引用:
原帖由 kelvinman1222 於 2013-8-29 04:57 PM 發表 查看引用來源

呢D人, 約得你出黎仲要話你咁無品= =
岩玩就出黎,無謂浪費大家時間囉.....
唔俾含已經好有問題。。。。可能我衛生知識薄弱。。。但。。。出黎玩我未試過唔洗含。。。

引用:
原帖由 念念 於 2013-8-29 05:01 PM 發表 查看引用來源

唔俾含已經好有問題。。。。可能我衛生知識薄弱。。。但。。。出黎玩我未試過唔洗含。。。

其實你約出黎個個想點, 剩係見一面= =?
會唔會連錫都唔得, 怕傳染傷風感冒XD

我21歲,,,味搞過~
E排唔知點解性慾高左好多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆