上一頁下一頁
發新話題

唉…我搞唔掂我下面。。。。。

收藏  |  訂閱
832  32.5k

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-9 11:10 PM 發表 查看引用來源

碼頭個邊囉又便又方便
真係要搵好野食.. sorry, 你人在屯門, 真係諗唔到
我岩先都係vcity食完個又貴又難食既羅x記
又唔洗好食到處米芝蓮既。。。。有時係為左擺d野落個胃 等佢有野磨下啫。。。但又想睇下有無好d格囉

我未去呀。。。好似好光囉入面。

引用:
原帖由 念念 於 2013-9-9 11:14 PM 發表 查看引用來源

又唔洗好食到處米芝蓮既。。。。有時係為左擺d野落個胃 等佢有野磨下啫。。。但又想睇下有無好d格囉

好光? 光唔光就唔信
幾多囡囡望就真既, 不過係victy食野真係好貴.. 一杯紅豆冰奶茶夠擔死收你$35蚊...

引用:
原帖由 念念 於 2013-9-9 11:14 PM 發表 查看引用來源

是是但但既話碼頭悅湖個邊有當小食d 餃子幾好味既又平又大粒幾飽肚

引用:
原帖由 念念 於 2013-9-9 11:09 PM 發表 查看引用來源

我係住屯門呀 屯門你估細格。。。

我梗係知屯門唔細啦, 我成日入去元朗屯門果邊做野
只係想講, 屯門泳池附近真係無乜得好食
我諗你要習慣下日日成同一間:smile_42:

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-9 23:19 發表 查看引用來源

是是但但既話碼頭悅湖個邊有當小食d 餃子幾好味既又平又大粒幾飽肚
ok隔離 個間 煎餃. 炒雞翼尖. d 咖哩魚旦,墨魚, 腸仔都好好食.. 個汁底好正~

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-9-10 12:21 AM 發表 查看引用來源

ok隔離 個間 煎餃. 炒雞翼尖. d 咖哩魚旦,墨魚, 腸仔都好好食.. 個汁底好正~
咪就係我講個間:smile_o01: 佢個度既餃子同埋咖哩既野都冇得輸

題外話, 如果樓主想食好野可以搭輕鐵去良景,個度每晚9點開始都有小販係度賣野食
d糖水又平又好味

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-10 00:23 發表 查看引用來源

咪就係我講個間:smile_o01: 佢個度既餃子同埋咖哩既野都冇得輸

題外話, 如果樓主想食好野可以搭輕鐵去良景,個度每晚9點開始都有小販係度賣野食
d糖水又平又好味
i knew it~

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-10 12:23 AM 發表 查看引用來源

d糖水又平又好味
如果收左工去邊食都得既。。。。係番工食來食去都果間就真係厭囉。。。

我知ok隔離果間。。。。

引用:
原帖由 p4sex 於 2013-9-10 12:17 AM 發表 查看引用來源

我梗係知屯門唔細啦, 我成日入去元朗屯門果邊做野
只係想講, 屯門泳池附近真係無乜得好食
我諗你要習慣下日日成同一間:smile_42:
(-m-)oh no....

聽日終於放假

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆