大家有甚麼被勾引/勾引人的難忘經驗??

收藏  |  訂閱
15  2.3k

大家有甚麼被勾引/勾引人的難忘經驗??

小弟試過,被老死的女友引
其中一次,
成班人係到食飯,佢跌左野唔方便執,然後我幫佢係枱底執,估唔到……佢慢慢分開雙腿露出條好鮮艷內褲,上番枱面佢用少許眼淫淫望我,果下我心跳加速,好難頂

十幾歲時比補習miss成日走光引我,有次用對波不停壓實我手磨,跟住見到我扯其話我咸濕,佢問我佢正唔正?叫我拎條野出黎打飛機,佢捉我手初佢對波,用手摸我條野,我第一次摸波同比女打飛機就比左佢,太刺激關係,3分鐘左右就射左,比佢笑我,跟住以後補習後就教我性愛,我好多第一次都係佢教,佢教我點啜波點奶西,但係我地冇插入,每次都出面磨到射,會考後冇補習就完左!

引用:
原帖由 費高 於 2013-10-25 16:40 發表 查看引用來源
十幾歲時比補習miss成日走光引我,有次用對波不停壓實我手磨,跟住見到我扯其話我咸濕,佢問我佢正唔正?叫我拎條野出黎打飛機,佢捉我手初佢對波,用手摸我條野,我第一次摸波同比女打飛機就比左佢,太刺激關係,3分 ...
咁小電影???哈哈……

師兄幾歲

引用:
原帖由 小插曲 於 2013-10-25 04:55 PM 發表 查看引用來源

咁小電影???哈哈……

哈哈,好日本feel

引用:
原帖由 zabisilbi 於 2013-10-25 05:31 PM 發表 查看引用來源
師兄幾歲
我濕濕歲囉 XD

勾引人

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-26 12:22 AM 發表 查看引用來源
勾引人
你識點勾引人先?講來聽下...

我試過想食一個男仔朋友 約佢食飯特登著低胸連身裙加吊襪黑絲(基本裝備X)) 約左去一間要行樓梯落去basement 既餐廳 。走嗰陣突登行係佢上幾級 比佢睇到我底底同吊帶 一另轉見到佢面都紅哂 同佢講野又呆呆地 但最後都無下文...

引用:
原帖由 費高 於 2013-10-25 04:40 PM 發表 查看引用來源
十幾歲時比補習miss成日走光引我,有次用對波不停壓實我手磨,跟住見到我扯其話我咸濕,佢問我佢正唔正?叫我拎條野出黎打飛機,佢捉我手初佢對波,用手摸我條野,我第一次摸波同比女打飛機就比左佢,太刺激關係,3分 ...
wahahaha,幾多年前?

前往最後回覆