上一頁下一頁
發新話題

小希餓了 - 性誕派對 + #40 新故

收藏  |  訂閱
56  18.7k

小希餓了 - 性誕派對 + #40 新故

平安夜同正日我都好乖 無曳無hand job
皆因 26去人地屋企開party
雖然大家都冇講到明係會脫
但有時d野 睇人腳就知架啦
我著左件白色lace one piece 出面加件跌膊冷衫 著埋高跟鞋 出發

其實都係一個正常party黎既 大家唔好多心 haha
去到依然係食野同交換禮物
直到夜晚11點左右 有家室要交人聽日返工帶小朋友黎的 都陸續撤退
就剩低我, A小姐, B仔, C仔, D仔 同 E仔 (因為撞initial...唯有咁叫住先)
我地去果度其實係C仔屋企 間屋係渡假性質 所以唔會有人

開始時大家都好尷尬 唔知點開始嘛
之後C仔同E仔更話打場FIFA先
咁我同A就執執個廳 冇理B同D做乜

我執完諗住入廁所洗手時 就見到B係房同D飲酒吹水
B: 洗完手入黎吹下水啦
我洗完之後就入左房同佢地吹左兩句
三個坐係地下 話題越講越大膽
A之後都走埋入黎: 傾咩呀我又傾
D: 我地問緊呀希一星期要DIY幾多次ja ma...haha
我亦都好誠實咁答 想要的就搵朋友lo 無朋友咪用手lo
之後B即刻帶我入戲 係咁用手背掃我背隻: 咁今日要左未?
希: 幾日無要啦 你係咪想俾我?
B即刻錫左我一啖 我就順勢咀佢
而A就即刻出手摸我大脾 D就埋黎咀A 之後A就縮左手係隔離同D咀
B邊車邊摸 摸到上去大脾內側 我已經勁敏感 之後再摸上去 我feel到佢輕輕縮左縮
B: 褲仔呢?
我: 都預左俾你插架啦 著黎做咩wo
B已經進入左狀態 雙手摸住我對奶係咁隔住衫揸
我主動除左件冷衫 露出北半球俾佢睇 再拎左佢杯酒 倒左好少落對奶度 (因為驚整污糟人地地方)
B埋頭就shuud咁飲左果兩滴酒 之後示意想拉低我個bra
我停一停望下隔離 見到A拎左隻震蛋出黎 將remote俾左D 然後將隻蛋放入自己條褲仔度
A: 我出去搵佢地 (C同D)
A走左出去 主角仲唔係我? 我拉低左個bra 露左又圓又大的奶豬
B同D就一人一邊又乃又啜 D隻手拎住remote B隻手係咁掃我妹妹
而我就當然係一邊享受緊俾人啜 一邊幫佢地除褲 摸下佢地兩條半硬的肉棒啦
我: 啊~~好舒服呀~~啊~ 我濕左好耐喇
B: 我知吖 你都未張開腳 陰唇罉都摸到你D水
佢地兩個啜多陣就離口 之後跪係地 我就扮狗仔咁 幫佢地含
先幫D含 佢條野好快就硬 之後又幫B含 含一邊另外一邊就用手 好忙但好興奮
而我D淫水 拉絲滴左落地:smile_13:
B: 啊~ 唔好再含喇我就出
咁我唯有用手幫佢 繼續含D
客廳傳來A的呻吟聲 估計他們也開波了
我: join佢地啦 唔好整污糟呢度喇
我清理左少少滴左落地的水 就同佢地出左廳

當時見到個情景 竟然係A已經M字腳坐左係sofa床
三個人都除左衫
C好肉緊咁又乃又啜佢粒豆豆 E就邊啜邊玩弄佢乳頭
我上埋sofa床: 我又要玩
C摸住我對奶: 大奶妹...好似A咁坐 等我用口幫下你
我濕到咁 梗係即刻坐上去等人乃啦
C: 我驚我乃乾你wo
我: 見到你條J都濕晒啦 點會乾wo
C埋頭乃我豆豆 我已經high上腦
佢條摩打利真係好勁 高速係豆豆邊打圈再啜 之後乃完我下面d水 又再啜上豆豆
我同A不停咁呻吟 B同D就望住我地打飛機

我同A起身 示意叫佢地坐低
之後我同A一個個幫佢地含
我先含C 因為佢條J最長最粗 我勁想含完快D享受佢條巨J
而A就揀左先含D 另外B同E就打住J等
無耐我就唔得喇 真係好想要 就反轉騎左上C度 自己係度un
C舒服到全程都唔郁 而我個口仔就服侍B條JJ B捉住我對奶玩我乳頭
我一邊un...一邊被B條JJ塞住左個咀: um~~um~um~~~
我都已經留意唔到另一邊既人做緊乜 我只知道成個場面極淫亂
un左幾分鐘 C要射了 大力鋤左幾下 就射晒入去
我起身清理左少少之後 就到B坐低了
我今次對住佢un...一邊揸自已一邊咬唇: 啊~好舒服呀B~~
B: 啊~ 好淫呀你~ 正~ 啊~
un左幾分鐘 我feel到後面有人輕輕推我
E行左過黎想屌我菊花 佢係咁叫我放鬆D 佢條J插住A好多水 好易入到
但因為我後面好緊 所以都有D痛 但兩邊都俾人插既感覺 又騷麻又舒服
我除左淫叫 都做唔到其他野
再過幾分鐘 我: 唔得喇我就黎高潮喇~~啊~~~~~
B同E驚我痛插得好慢 但因為佢地慢我感受到佢地一出一入的感覺 所以好快高潮
E拎左出黎射落我patpat 而B都係中出我

中出完我見到A訓左係地下俾D插緊 我騎左上去將D精流落佢度
其實我唔敢整落佢個口度 因為我都怕污糟
但係佢顛左咁捉住我啜 之後佢就高潮
而D都中出左A

經過今次之後其實我又唔係咁鍾意咁多人玩
雖然係好滿足 但其實好攰同真係唔可以同一時間handle咁多人
所以唔會再試咁多P了

平安夜,失身夜

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2017-12-28 01:42 AM 發表 查看引用來源
平安夜同正日我都好乖 無曳無hand job
皆因 26去人地屋企開party
雖然大家都冇講到明係會脫
但有時d野 睇人腳就知架啦
我著左件白色lace one piece 出面加件跌膊冷衫 著埋高跟鞋 出發

其實都係一個正常party黎 ...
淫希堅正

小希飽未?未嘅話哥哥可以幫你😘

6P 咁勁...比人中出左好多次啦

Wa ...淨係玩你對波同濕鮑都有排玩,你話預咗比人插,真係等開餐,等食嘢,哈!

支持先,遲D打J

引用:
原帖由 巡此王 於 2017-12-28 01:43 AM 發表 查看引用來源
平安夜,失身夜
唔係平安夜發生架

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2017-12-28 03:57 AM 發表 查看引用來源

淫希堅正
多謝支持 

引用:
原帖由 scdondon 於 2017-12-28 06:29 AM 發表 查看引用來源
小希飽未?未�話哥哥可以幫你😘
琴晚諗返起都濕左 
要自己拎住支假9同捽豆豆解決 
不過噴濕左床單 要換 搞到好夜訓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆