上一頁下一頁
發新話題

由小處女入少少都叫救命 到依家變左做小淫娃

收藏  |  訂閱
66  21.4k

扑厭你就未必會,只係慢慢會變得平淡,因為你身體的神秘感已經不再,要在性生活上維持新鮮感就非要有新玩法不可

夜D再睇返所有文先XD
而家太早睇好似好奇怪咁, 哈:smile_o13:

引用:
原帖由 mich1694 於 2017-11-27 05:54 PM 發表 查看引用來源
扑厭你就未必會,只係慢慢會變得平淡,因為你身體的神秘感已經不再,要在性生活上維持新鮮感就非要有新玩法不可
點樣可以slow down返?
師兄可不可以教下路路😭😭

引用:
原帖由 littlemeilee 於 2017-11-27 04:40 PM 發表 查看引用來源

唔係啊...我地感情無問題架...
但我好驚佢會扑厭我...
都有機會是,因為新鲜感已小,又很多嘢都玩了。

睇下你點變做小淫娃先

你点淫法

可能要試下SAY NO 或者 試下婉拒新花款,將性愛的主導權取回手中,不好俾佢帶住你走,不知不覺跟左佢步筏;我地男人可能睇得AV多,有時都會想同身邊的女伴試下,也會不斷測試下她們的底線,看下可以玩到咩程度

引用:
原帖由 littlemeilee 於 2017-11-27 09:07 PM 發表 查看引用來源

點樣可以slow down返?
師兄可不可以教下路路😭😭
我可以幫到你😆

引用:
原帖由 littlemeilee 於 2017-11-27 04:40 PM 發表 查看引用來源

唔係啊...我地感情無問題架...
但我好驚佢會扑厭我...
其實你咁問得我感覺你地似性多過愛
你成日問怕你男友會唔會扑厭自己, 咁你諗吓你地點解要做愛
你係因為單純好想要而做定還是大家好愛對方而出於自然咁做係好唔同
如果真係出自愛, 你一定會唔咁諗
你咁問得, 好明顯你自己都係覺得肉體關係多過二人恩愛所以先會驚大家性愛上會無新鮮
倒不如話你驚你男友會扑厭你
你不如驚你男友會唔會淨為左扑你但唔係真係愛你啦
如果你真係想同佢結婚你其實應該要更了解吓對方先去發展性同愛之間既關係
從愛再發生性點都比有性無愛來得好好多
你都係自己諗清楚吧

引用:
原帖由 lonelybuddy 於 2017-12-2 02:52 AM 發表 查看引用來源

其實你咁問得我感覺你地似性多過愛
你成日問怕你男友會唔會扑厭自己, 咁你諗吓你地點解要做愛
你係因為單純好想要而做定還是大家好愛對方而出於自然咁做係好唔同
如果真係出自愛, 你一定會唔咁諗
你咁 ...
C兄。。覆得好詳盡喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆