上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  38.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-24 12:25 AM 發表 查看引用來源

人地講食完唔好坐咁耐,坐得多腰又粗嘛,哈哈~
但我覺得要keep,真係做多d腰方面既運動,咁屁股啦喎,我出名大,係要keep住挺喳,哈哈……點解要keep?大得黎墮,唔得架嘛,哈哈
我都要操返個 patpat 挺啲😜
但係....個 patpat 好似唔多夠肉😥😥

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-24 12:33 AM 發表 查看引用來源

放心,今晚跑左,勁爽。
返香港之後我都要加操💪🏼💪🏼😁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-24 12:45 AM 發表 查看引用來源

傻啦,gym room唔係男就係女,只係我做果部機,後面既空位見個女仔放張瑜伽墊係度玩拉筋,撞鬼仲要係bra top,okok我行開去跑機,點知佢朋友就係度跑緊,緊身衫,紮住長馬尾,我無望佢架,但佢望我,我梗係要知佢 ...
望咪望囉😂要理由嘅咩?靚嘢當然吸睛😎要望多兩眼👀

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-12-24 12:58 AM 發表 查看引用來源

一時時,等大人賜fuxk....
等得到都好啦😜哈哈

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2017-12-24 01:07 PM 發表 查看引用來源

返香港之後我都要加操💪🏼💪🏼😁
師姐,外地過聖誕節,有無聖誕氣氛?

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2017-12-24 01:02 PM 發表 查看引用來源

咁首先要研究,如何令patpat多肉~哈哈

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2017-12-24 01:02 PM 發表 查看引用來源

唔多肉唔緊要,最緊要係夠緊,我想信夠緊,線條又靚咁就已足夠。如果又彈手的話,簡直令男人喜愛,嘻嘻

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-12-24 11:22 AM 發表 查看引用來源

7days 工作
下?😧 咁慘豬

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2017-12-24 01:14 PM 發表 查看引用來源

望咪望囉😂要理由嘅咩?靚嘢當然吸睛😎要望多兩眼👀
真的?個女仔係墊上做動作,太誘人就不太好望掛。
跑步都還可以,事實我都鐘意跑的叻既女仔,線條夠sharp。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-24 01:21 PM 發表 查看引用來源

咁首先要研究,如何令patpat多肉~哈哈
我知,我知,聽講喺office坐得多,個pat pat就會大,唔知要坐幾耐先達到目標呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆