上一頁下一頁
發新話題

大家姊妹們遇到既大隻男 功力如何

收藏  |  訂閱
48  4.9k

速度耐力既野. 肯練就可以架啦

如果你想跑好D, 每日都要跑, 平均一日跑7-8K
臨比賽前仲要做下賽前訓練, 咁會容易突破自己成績
近年都有唔同比賽, 好似黎緊11月尾有個夜跑,
CHING可以試下玩下, 都幾開心架^^
引用:
原帖由 SexDevil 於 2013-10-27 03:48 AM 發表 查看引用來源

我都有做開運動, 不過一個鐘唔駛都還可以, 40分左右, 我仲有排練

引用:
原帖由 小雞比 於 2013-10-27 03:10 AM 發表 查看引用來源
1個鐘都唔洗跑到10km?好勁啊!!!

有做開運動,五十分鐘完成係正常

10公里冠軍都係三十分鐘左右,可想而知每一分鐘的差距係好遠…………

引用:
原帖由 Garto 於 2013-10-27 03:11 AM 發表 查看引用來源
做開運動的話, 40分鐘左右就跑完架啦

我以前玩渣打10公里,係尖沙咀起跑,由西隧到灣仔較多上落斜,西隧空氣焗D……
太多人出事,所以改賽道,東廊比較平,
適合初哥,二來可以分流唔駛咁多人逼係尖沙咀

引用:
原帖由 Garto 於 2013-10-27 03:52 AM 發表 查看引用來源
速度耐力既野. 肯練就可以架啦

如果你想跑好D, 每日都要跑, 平均一日跑7-8K
臨比賽前仲要做下賽前訓練, 咁會容易突破自己成績
近年都有唔同比賽, 好似黎緊11月尾有個夜跑,
CHING可以試下玩下, 都幾開心架^^
...
真係幾好玩幾開心,一來可以挑戰自己
二來同自己留回憶

引用:
原帖由 Garto 於 2013-10-27 03:11 AM 發表 查看引用來源
做開運動的話, 40分鐘左右就跑完架啦

我會斷氣:smile_35:

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-10-24 10:48 PM 發表 查看引用來源
小妹當年跑39mins

大家都好勁!唔通女仔運動勁會大食啲?

哈哈 樓上師兄們都係大隻男??

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-10-27 12:09 PM 發表 查看引用來源

有做開運動,五十分鐘完成係正常

10公里冠軍都係三十分鐘左右,可想而知每一分鐘的差距係好遠…………

有同事話佢跑左兩年先快左幾分鐘,之後就慢慢跌返落去。

笑左,樓主對男人好餓下

引用:
原帖由 kefnwu 於 2013-10-24 02:34 PM 發表 查看引用來源

我係男但我都覺大隻會吃香d,吾吊得都睇得,cam sex都好feel d啦
裸聊屈錢暴增七倍
:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆