上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  37.6k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-15 10:54 AM 發表 查看引用來源

咁減就要減另一D位置?
我諗師兄目標減脂肪,身型好睇啲?

做運動,消耗能源多過吸收,我諗同你目標一致啲…

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-15 11:23 AM 發表 查看引用來源

師兄話緊自己係骨精強
瘦奀茄既無肌肉又無脂肪⋯
HAHA.......收到,GET錯添,HAHA......

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-15 09:45 AM 發表 查看引用來源

又唔可以咁諗架:smile_13:咁樣諗:smile_o08:就會肥咗自己都唔知架啦
我都明,但係你又真係瘦嗰種,除非你暴飲暴食先會肥,否則我可以肯定你唔會肥得去邊。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-15 01:40 發表 查看引用來源

估唔到森兄都係愛子號。呢個板真係愛妻號,愛女號同愛子號都有齊,哈哈
依到把愛字頭

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-15 11:23 發表 查看引用來源

師兄話緊自己係骨精強
瘦奀茄既無肌肉又無脂肪⋯
Yeah 我是骨精強:smile_30:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-15 11:24 AM 發表 查看引用來源

我諗師兄目標減脂肪,身型好睇啲?

做運動,消耗能源多過吸收,我諗同你目標一致啲…
減磅係我其一,增肌又係我想做既,所以2者同步進行囉~~~~
上年比賽跑既速度係我最快既,而家要逐漸追返.再進行突破呢~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-15 11:53 發表 查看引用來源

耐力訓練唔可以同重量訓練時間上太接近,會影響訓練效果

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-15 11:53 AM 發表 查看引用來源

咁......減磅、增肌、增加速度,你有邊樣做左?成年前聽你講要練腹肌,咁......腹肌呢?

做啦!太多廢話!見到你呢d post就嬲!唔識既自己上網搵。

唔好意思惡左 XD

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-15 01:06 PM 發表 查看引用來源

咁......減磅、增肌、增加速度,你有邊樣做左?成年前聽你講要練腹肌,咁......腹肌呢?

做啦!太多廢話!見到你呢d post就嬲!唔識既自己上網搵。

唔好意思惡左 XD
愛之深,責之切!好有愛既

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-15 01:21 PM 發表 查看引用來源

愛之深,責之切!好有愛既
https://www.facebook.com/photo.p ... 11240225&type=3

訓練的路很漫長。
你要一步一腳印,
還是一步一嘴砲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆