上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  38.2k

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-14 11:46 AM 發表 查看引用來源

抵唔抵“調”只有型爸先知:smile_30:
等我得閒問下佢先

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-14 12:56 PM 發表 查看引用來源

我呢啲,做暗街老鼠就有我份,只可能間中上嚟講幾句就要走啦!邊有資格學人咁,做主角先得㗎。
好彩我都係間唔中上來講幾句。XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-14 01:03 PM 發表 查看引用來源
昨日家長日,今日大女跆拳道比賽,看著她大個女許多了,落場淡定,同對手有講有笑,雖然拎唔到金牌,但勝不驕,敗不餒既精神實在難得。

而學校成績,在聽班主任講時,總感覺在談論第二個人,因為女兒在家很活躍, ...
家庭樂,羨煞旁人啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-14 14:31 發表 查看引用來源

師兄平時點親子既呢?
行山,整下野食,陪玩樂,做下工課,咩都有佢份:smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-14 14:33 發表 查看引用來源

在床邊傾,時而講故事時而傾心事,女人3歲到80歲都buy
重點係你要扮專心聽佢講:smile_30:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-14 14:20 發表 查看引用來源

Exactly!!! 成日好懷念佢地幼稚園時
幼稚園小朋友真係笑死人你⋯⋯⋯

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-14 01:47 PM 發表 查看引用來源

夾計都好好玩喎…哈哈。
係,我有次氹太太,收埋d野係屋企,點知俾小朋友見到,叫佢地守秘密,佢地全程暗笑,太太問做咩,佢地講:應承左爸爸唔講得個秘密妳知。我太太就變得要扮唔知但又全程心思思,哈哈。跟手佢地仲亂講係呢樣果樣添。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-14 01:51 PM 發表 查看引用來源

師兄講既好有共鳴,睇住小朋友的成長係件開心事,雖然同時間成日俾佢地激到紮紮跳,哈哈
激係會既,我有時都諗,上世真係欠左佢地,因為我真係唔會對女人咁上心,今世日日陪住都仲係好有新鮮感。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-14 02:02 PM 發表 查看引用來源

我都一樣,呢梗都會少上黎
我少爺都係,係屋企噪到拆天
學校就乖仔
但男仔心思,我好難理解
係,點解呢?學校果個係唔係做左d咩架,我有時做家長義工,佢又紮紮跳架喎,但個個都話佢好靜。今日比賽顯現佢好動一面,令我會諗,其實佢仲難捉摸過大人,哈哈

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-14 02:11 PM 發表 查看引用來源

Dragon師兄,乜你咁㗎!我係指晴曉師姐,並唔係部電話呀!
啊,我見到,當然見到,……我想問,可以轉彩色嗎?哈哈……老花呀我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆