上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  37.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-21 08:18 AM 發表 查看引用來源

師妹,妳偏心,點解咁抵佢叫型爸先?
我都好抵架喎??阿SAM呢?佢都抵架,唔係度度有,妳要佢一定俾.
數字兄又好抵,咁點解我地唔抵先?而家聖誕,做緊discount,我地都堅抵,但凡book SAM師兄平安夜失身,會有我同數字兄係 ...
dragon兄:smile_30:你個package好抵喎,睇嚟會手快有手慢冇

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-12-21 09:05 AM 發表 查看引用來源

呢d天氣床上運動我真係要係張被裡面,你知啦,我唔郁架嘛xdd
俾反應都係郁既一種呀:smile_40:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-12-21 09:05 AM 發表 查看引用來源

呢d天氣床上運動我真係要係張被裡面,你知啦,我唔郁架嘛xdd
俾反應都係郁既一種呀:smile_40:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-12-20 07:14 PM 發表 查看引用來源

今日好返啦,有返胃口食野同有心情吹水
Coco姐無野嘛? 係咪凍親?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-12-21 09:54 AM 發表 查看引用來源

係俾人傳染⋯:smile_19:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-12-21 09:54 AM 發表 查看引用來源

幾日無見,師妹幾好嗎:smile_40:

引用:

幾日無見,師妹幾好嗎:smile_40:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-21 08:18 AM 發表 查看引用來源

師妹,妳偏心,點解咁抵佢叫型爸先?
我都好抵架喎??阿SAM呢?佢都抵架,唔係度度有,妳要佢一定俾.
數字兄又好抵,咁點解我地唔抵先?而家聖誕,做緊discount,我地都堅抵,但凡book SAM師兄平安夜失身,會有我同數字兄係 ...
咪成日拖人落水 XD

引用:

我尋晚為左做愛,特登翻箱倒櫃搵返部暖爐出來

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-12-21 10:06 AM 發表 查看引用來源

係俾人傳染⋯:smile_19:
邊個係經手人?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆