上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  40.1k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-8 11:55 PM 發表 查看引用來源

4P係咪要四條友都互搞過先算?(甲+乙 X A+B)= 甲乙AB
換妻/清蒸拍拿未必會互搞?(甲+A X 乙+B)咁?
有冇分男女呢… 女女都可以,男男就…

俾型爸睇到又會話想嘔…嘿嘿。

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-9 12:42 AM 發表 查看引用來源

得到我7仲要勁大風
大風加落雨,似減多兩度。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-7 09:08 PM 發表 查看引用來源

果然係索女,怪不得之型爸咁快就表明私有化咗soso師姐你啦~~
無上來一排,原來有d 咁嘅樹?我太慢,miss了故事?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-7 11:50 PM 發表 查看引用來源

咁就大鑊鳥,我淨係吸到d賤男埋身
無法啦,世上賤男多。又唔洗大鑊,女人不斷成長,自然懂得handle

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-8 09:57 AM 發表 查看引用來源

我好鐘意你呢句"我真係覺得感情事無分對錯,我眼中佢衰,可能係佢眼中我更衰"
好句!
因為每個人觀點與角色唔同

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-1-9 03:50 AM 發表 查看引用來源

無法啦,世上賤男多。又唔洗大鑊,女人不斷成長,自然懂得handle
cat姐忙緊咩吖

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-1-9 03:56 AM 發表 查看引用來源

好句!
因為每個人觀點與角色唔同
Right. 好多時,都係因為曾經嘅太美好,而得出後來衰/更衰嘅強烈對比。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-9 05:33 AM 發表 查看引用來源

Right. 好多時,都係因為曾經嘅太美好,而得出後來衰/更衰嘅強烈對比。
寶寶咁早起身吖,咁凍,訓多陣嘛。長路有盡時,有起亦會有落,變係必然,可變好或差,經歷過,對自己總會有得著。

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-9 05:39 AM 發表 查看引用來源

寶寶咁早起身吖,咁凍,訓多陣嘛。長路有盡時,有起亦會有落,變係必然,可變好或差,經歷過,對自己總會有得著。
可能因為今日太凍,突然醒左好肚餓,食緊早餐。

所有事都有變數,好睇自己點去拿捏,好彩嘅係我一直到而加都好好,曾經嘅小小苦令到而加或日後更甜:smile_o05:。人總有唔開心既時候,但要學識放開先可以行之後更好嘅路。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-9 05:49 AM 發表 查看引用來源

可能因為今日太凍,突然醒左好肚餓,食緊早餐。

所有事都有變數,好睇自己點去拿捏,好彩嘅係我一直到而加都好好,曾經嘅小小苦令到而加或日後更甜:smile_o05:。人總有唔開心既時候,但要學識放 ...
呢d天氣食d熱野落肚係幾舒服,我剛才都飲左枝熱維他奶先~風雨可令人更強壯,向前看啦~寶寶依家好甜咁喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆