上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  40.0k

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-8 12:14 AM 發表 查看引用來源

師兄就好啦,咁多野食,甜品+女~
唔好,其實真係有機,你會唔會上先?
我今日跑步,著住圖中既衫,出左去跑街,之後外賣仔,係等野食時,隔離舖係架鬼佬餐廳,有4個鬼妹坐左係度:我乾等時望一望,佢地對住我笑。口叫: hi, Spider-Man. 
俾你,你會點先?堅問。
俾我,我笑完,就走左去拎外賣。今舖甜品都無食添。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-8 12:58 AM 發表 查看引用來源

唔好,其實真係有機,你會唔會上先?
我今日跑步,著住圖中既衫,出左去跑街,之後外賣仔,係等野食時,隔離舖係架鬼佬餐廳,有4個鬼妹坐左係度:我乾等時望一望,佢地對住我笑。口叫: hi, Spider-Man. 
俾 ...
我唔識英文,呢種場面,我食飯埋單走人~

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-8 12:46 AM 發表 查看引用來源

師兄,你講野真係好鬼抵死,但又成日中Point 哈哈
最緊要我個人唔抵死,係咪咁講先。一生人身邊有個口痕友好緊要,點解,因為佢口痕,卻講中妳心聲,有時仲可以講出妳忽略既事情。
我唔敢講妳面對既難題會比我輕鬆還是辛苦,但我認為係控制到同控制唔到既事發生時,我地一定要抱住積極既態度,才會對件事有好既影響。

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-8 01:03 AM 發表 查看引用來源
我唔識英文,呢種場面,我食飯埋單走人~
嗱,係咪先,當機會出現,真係未必會埋去架喎。咪住先,如果4個女人係本地呢?哈哈……

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-8 01:11 AM 發表 查看引用來源

嗱,係咪先,當機會出現,真係未必會埋去架喎。咪住先,如果4個女人係本地呢?哈哈……
本地嘛,都係食飯埋單走人~我鍾意一對一

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-8 12:47 AM 發表 查看引用來源

在路上,來緊~
我行得慢,無人有耐性等

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-8 01:21 AM 發表 查看引用來源

我行得慢,無人有耐性等
轉角都可以遇上愛啦,速度唔係問題

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-8 01:09 AM 發表 查看引用來源

最緊要我個人唔抵死,係咪咁講先。一生人身邊有個口痕友好緊要,點解,因為佢口痕,卻講中妳心聲,有時仲可以講出妳忽略既事情。
我唔敢講妳面對既難題會比我輕鬆還是辛苦,但我認為係控制到同控制唔到既事發生 ...
非常認同!

每個人背後都有故事,我嘗試係唔同人角度諗,可能係佢眼中,我先係賤人,所以先會無對錯。

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-8 01:20 AM 發表 查看引用來源

本地嘛,都係食飯埋單走人~我鍾意一對一
即會去馬,再4揀1,鬼馬下師兄~

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-8 01:26 AM 發表 查看引用來源

轉角都可以遇上愛啦,速度唔係問題
師兄唔洗安慰我喇,其實我已經無野㗎喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆