上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  39.7k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-7 11:13 AM 發表 查看引用來源

可能果個人個心一早俾人私有化左呢。其實唔關你事,你都係咁索靚正xd
多謝師妹😊

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-7 11:19 AM 發表 查看引用來源

我出咗嚟啦🙈
哈哈哈哈,恭喜恭喜,以後開新鋪就交俾你地啦

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-7 11:14 AM 發表 查看引用來源

咁易滿足!?
我會明白....有啲關係會比見光嘅關係更加難 keep, 時間真係會好有限嘅(就算雙方肯就....時間依然係好有限),所以我選擇體諒明白同接受(可能我始終蠢掛😛),難得見一見....就算10分鐘我冇問題....都要對方都樂意,對方咁都願意配合😝咁我就信佢掛住我架啦,哈哈

但我知道自己依然蠢🙈依然好呃

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-7 11:14 AM 發表 查看引用來源

恭喜cmiu
Thx 晴晴😊
所有嘢啱啱開始時一定開心😊....希望可以 keep 住開心啦😛

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2018-1-7 11:22 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈,恭喜恭喜,以後開新鋪就交俾你地啦
哈😅我文筆太差,叫型爸寫啦🙈如果佢肯寫

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-7 11:31 AM 發表 查看引用來源

Thx 晴晴😊
所有嘢啱啱開始時一定開心😊....希望可以 keep 住開心啦😛
都係架,所有感情都要用時間維持,但時間好多時就係致命點,走唔走到下去,就睇你

今天下雨天,睇着好兄弟結婚,班妹妹仔又失望,又多一位靚仔封盤😁😁😁😁

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-7 11:36 AM 發表 查看引用來源

哈😅我文筆太差,叫型爸寫啦🙈如果佢肯寫
好sweet呀!!你寫d佢寫d咁就最好睇

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-7 11:39 AM 發表 查看引用來源

都係架,所有感情都要用時間維持,但時間好多時就係致命點,走唔走到下去,就睇你
我暫時都係同自己打定底😅預型爸唔要我先🙈哈哈

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-7 11:42 AM 發表 查看引用來源
今天下雨天,睇着好兄弟結婚,班妹妹仔又失望,又多一位靚仔封盤😁😁😁😁
我今日又考試😎另一個跳舞 course 考試,應該會 pass 嘅😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆