上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  39.4k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-6 05:20 PM 發表 查看引用來源

無啦,未成功,上星期先食左4次buffet,要KEEP返之前狀態,真係仲有排............
一星期4次咁誇張?哈哈

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2018-1-6 05:24 PM 發表 查看引用來源

一星期4次咁誇張?哈哈
同學仔既聚會,倒數,好朋友自遠方來..............真係..........聽日要再跑:smile_34::smile_43:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-6 05:39 PM 發表 查看引用來源

同學仔既聚會,倒數,好朋友自遠方來..............真係..........聽日要再跑:smile_34::smile_43:
我已經7日無跑
今日仲要落雨,買咗新鞋仔架,好痕好痕

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-6 02:57 PM 發表 查看引用來源

我咪其中一個
男兒當入樽既晴子小姐~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-6 05:11 PM 發表 查看引用來源

即著住fireman既衫,由碌柱sir落黎,跟手掉左件防火衫,得返條紅底就開始跳,咁樣嗎?
師兄講呢個出場方式相當唔錯😎睇嚟睇唔少呢類 show 😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-6 05:16 PM 發表 查看引用來源

放心,個個男人都扮唔係架.所以我咪講標準唔同囉.
個個男人都好Q得閒架...............係得米前.
咁我唯有 keep 住自己好忙😂 咪唔得閒約啲好得閒嘅男人囉,哈哈😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-6 05:20 PM 發表 查看引用來源

無啦,未成功,上星期先食左4次buffet,要KEEP返之前狀態,真係仲有排............
一星期4次 buffet 咁開心😝 我後生10年都會嘅,哈哈😂😂

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-6 05:46 PM 發表 查看引用來源

我已經7日無跑
今日仲要落雨,買咗新鞋仔架,好痕好痕
好似連落幾日雨…

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-6 04:39 PM 發表 查看引用來源

哈哈😂最憎啲男人話自己好忙
師妹,話好忙又得閒應你機個啲又得唔得?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-6 04:24 PM 發表 查看引用來源

無,果時無交戲俾佢,因為同人鬥緊波,好認真MODE,我只擔心佢踩親我個羽球喳.:smile_22::smile_22:
哈哈,咁等下次。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆