上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  39.4k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-6 04:31 PM 發表 查看引用來源

但我想信你會令到唔咸濕的男人都會變得咸濕,因為你吸引到佢哋囉
師妹,我敢講,我地呢度個個都唔咸濕架,SAM師兄啦,銘兄啦,6度兄啦,型爸啦,數字兄啦,我啦~我地等緊人吸引架:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-6 04:39 PM 發表 查看引用來源

哈哈😂最憎啲男人話自己好忙
男人好忙??睇標準架喳喎,我拖女仔手前都仲好得閒架:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-6 04:20 PM 發表 查看引用來源

哈哈,個個特首都越來越多白髮,應該都好忙下…
中醫話白頭髮多係肝腎不足😬要補補佢先掂,哈哈

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-6 04:31 PM 發表 查看引用來源

但我想信你會令到唔咸濕的男人都會變得咸濕,因為你吸引到佢哋囉
嘩😯師妹,妳咁誇獎我呀😂😂
我都想自己做到呢個效果😂😂
來來來😏等姐姐約妳食個飯😎比個真相妳知道😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-6 04:31 PM 發表 查看引用來源

如果妳post圖會清場,我post另一張吸返,KAKAHAHA...........:smile_30::smile_30:
咦😎師兄又有福利相 post?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-6 04:32 PM 發表 查看引用來源

妳叫我去跳,定睇先~~~~
我細細個就想做消防,而且小弟棍術仲玩過下添~:smile_34::smile_34:
Pole dance 真係有個 tricks 叫 fireman 喎😎 師兄可以去試下跳喎😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-6 04:42 PM 發表 查看引用來源

男人好忙??睇標準架喳喎,我拖女仔手前都仲好得閒架:smile_34::smile_34:
咪就係最憎呢啲囉😂😂

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-6 04:51 PM 發表 查看引用來源

Pole dance 真係有個 tricks 叫 fireman 喎😎 師兄可以去試下跳喎😂😂
即著住fireman既衫,由碌柱sir落黎,跟手掉左件防火衫,得返條紅底就開始跳,咁樣嗎?

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-6 04:53 PM 發表 查看引用來源

咪就係最憎呢啲囉😂😂
放心,個個男人都扮唔係架.所以我咪講標準唔同囉.
個個男人都好Q得閒架...............係得米前.

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-6 04:48 PM 發表 查看引用來源

咦😎師兄又有福利相 post?
無啦,未成功,上星期先食左4次buffet,要KEEP返之前狀態,真係仲有排............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆