求解答

收藏  |  訂閱
20  13.3k

求解答

我有次同老婆飲酒 講開性呢樣野 發覺我老婆好鐘意刺激 竟然話最理想既感覺係比幾個大隻靚仔一齊攪(當然我係其中一個但唔大隻)  仲要係突然 毫無準備下來攪 類似强姦甘 當然唔係真係犯法果種 但係我老婆其實性需要唔大 佢自己都認淨係鐘意刺激 人一世咩都試下 究竟我係咪應該成全佢呢?

引用:
原帖由 Chicchow 於 2018-1-14 04:22 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
我有次同老婆飲酒 講開性呢樣野 發覺我老婆好鐘意刺激 竟然話最理想既感覺係比幾個大隻靚仔一齊攪(當然我係其中一個但唔大隻)  仲要係突然 毫無準備下來攪 類似强姦甘 當然唔係真係犯法果種 但係我老婆其實性需要唔 ...
佢想咪成全佢,不過你問清楚佢先,如果系真咪安排下玩下,5介意我可以幫你老婆:071:

引用:
原帖由 仲夏夜 於 2018-1-14 06:28 PM 發表 查看引用來源  
佢想咪成全佢,不過你問清楚佢先,如果系真咪安排下玩下,5介意我可以幫你老婆:071:
呢啲女人十成只係性幻想。我哋想兩條AV女一樣!如果個老公提出真係玩!一定比佢屌你變態。
但如果個女人係同佢嘅sp提出,噉呢個性幻想就有可能係可以實現嘅。

引用:
原帖由 熟男2015 於 2018-1-15 02:05 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

呢啲女人十成只係性幻想。我哋想兩條AV女一樣!如果個老公提出真係玩!一定比佢屌你變態。
但如果個女人係同佢嘅sp提出,噉呢個性幻想就有可能係可以實現嘅。 ...
絕對認同

引用:
原帖由 熟男2015 於 2018-1-15 02:05 AM 發表 查看引用來源  

但如果個女人係同佢嘅sp提出,噉呢個性幻想就有可能係可以實現嘅。 ...
師兄你果然係性情中人

我同老婆以前玩過換妻,3P,4p,多p都玩過,老婆試過俾4個男人ㄧ齊屌,其中包括我自己,老婆有2次高潮,我特別鍾意同D男人一齊屌老婆,好刺激,好興奮。

引用:
原帖由 10022 於 2018-1-15 08:43 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
我同老婆以前玩過換妻,3P,4p,多p都玩過,老婆試過俾4個男人ㄧ齊屌,其中包括我自己,老婆有2次高潮,我特別鍾意同D男人一齊屌老婆,好刺激,好興奮。 ...
[taguid=4880874]10022[/taguid] 師兄個然勁又識玩,硬系刺激啦

[quote]原帖由 10022 於 2018-1-15 08:43 AM 發表 查看引用來源 我同老婆以前玩過換妻,3P,4p,多p都玩過,老婆試過俾4個男人ㄧ齊屌,其中包括我自己,老婆有2次高潮,我特別鍾意同D男人一齊屌老婆,好刺激,好興奮。 ... [/quote 師兄 果然勁 可以調教到老婆玩到甘

引用:
原帖由 10022 於 2018-1-15 08:43 AM 發表 查看引用來源 我同老婆以前玩過換妻,3P,4p,多p都玩過,老婆試過俾4個男人ㄧ齊屌,其中包括我自己,老婆有2次高潮,我特別鍾意同D男人一齊屌老婆,好刺激,好興奮。 ...
多口問句 你邊到揾甘多男人來攪? 朋友?

引用:
原帖由 仲夏夜 於 2018-1-15 01:23 PM 發表 查看引用來源  
[taguid=4880874]10022[/taguid] 師兄個然勁又識玩,硬系刺激啦
其實香港應該大把女仔試過 ,不過基於香港既保守思想 唔拎出來講

前往最後回覆