上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.3k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-12 12:14 AM 發表 查看引用來源

可能你唔夠力射,要兩手射比較好!
我可以坐係後備凳位置就咁射入咗!
哇咁勁?好似過左half court仲射到三分咁... 攞命... 你個隊入面係咪你最勁?
我當然係雙手射呀,不過無計啦,真係差咁d

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-12 12:15 AM 發表 查看引用來源

正!有眼福!
等你😍
你好似好期待咁啊

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-12 12:44 AM 發表 查看引用來源

哇咁勁?好似過左half court仲射到三分咁... 攞命... 你個隊入面係咪你最勁?
我當然係雙手射呀,不過無計啦,真係差咁d
其實冇話個隊邊個最勁,我都有時會打得唔好,隊友一定站出來帶領個隊,呢個團結力量,無分你我,所以場場比賽多數打得好!
我有做gym夠大力同無聊成日玩半場射三分,射得多熟能生巧!下次你返hk有機會教你打波!

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-12 12:45 AM 發表 查看引用來源

你好似好期待咁啊
因為你靚女會著t-back一定好sexy又靚,仲好大方分享下俾大家睇,我估你打波都會著運動款t-back,對嗎?

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-12 01:01 AM 發表 查看引用來源

其實冇話個隊邊個最勁,我都有時會打得唔好,隊友一定站出來帶領個隊,呢個團結力量,無分你我,所以場場比賽多數打得好!
我有做gym夠大力同無聊成日玩半場射三分,射得多熟能生巧!下次你返hk有機會教你打波! ...
哈哈唔好啦,我好屎架咋... 幾年完全無掂個波啦
而且見到我你會發現根本唔係咩靚女 ><

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-12 01:03 AM 發表 查看引用來源

因為你靚女會著t-back一定好sexy又靚,仲好大方分享下俾大家睇,我估你打波都會著運動款t-back,對嗎?
我著普通tback款咋,只要緊少少就夠
有運動款tback架?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-12 10:12 AM 發表 查看引用來源

哈哈唔好啦,我好屎架咋... 幾年完全無掂個波啦
而且見到我你會發現根本唔係咩靚女 >
冇所謂呀!係咪靚女因人而異同睇感覺,我諗你都算順眼個隻,應該唔會差得去邊!

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-12 10:13 AM 發表 查看引用來源

有運動款tback架?
有呀!你可以上under armour官網有女仔運動款t-back,布料薄D,吸汗透氣一流 !你都買三,四條著去做運動!

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-12 10:13 AM 發表 查看引用來源

有運動款tback架?
有呀!你可以上under armour官網有女仔運動款t-back,布料薄D,吸汗透氣一流 !你都買三,四條著去做運動!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-12 10:54 AM 發表 查看引用來源

一直都知under armor呢個牌子,但估唔到有thong賣 多謝介紹呀,岩岩睇左好中意!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆