上一頁下一頁
發新話題

第一次見就比深圳男射入口

收藏  |  訂閱
40  10.0k

引用:
原帖由 眼裡的身體 於 2018-1-29 05:19 PM 發表 查看引用來源
妳已前啲男人都唔識,妳擁有咁強勁的1對上圍,樣睇都不錯呀~妳還帶啲淫𠻹!
淨玩前奏~妳對37都玩成個鐘啦!吮下捽捽下,夾下睇都爽呀~之後撩妳條罅……舔下大腿內側先,等妳淫啦~先慢慢俾條野妳含1含,妳都除曬衫 ...
我禮拜六果日同佢玩左兩個小時多,超累,佢同你講一樣,話我對波可以玩一個鐘,不過男人啜我lin lin 我好敏感,我鍾意比男人揸,我之前有個男友話我對波好有手感,佢以前唔駛我幫佢含,只要用波夾細佬同大力揸就開心,唯一一個唔駛含既男友,不過後來佢知道我同佢兄弟以前拍過拖,有做愛,佢接受唔到😭😭

引用:
原帖由 lovelynat 於 2018-1-29 05:21 PM 發表 查看引用來源

深圳男都話我對野可以夾佢個頭頭😜😜😜
我想比37d夾吓:smile_47:

我都想呀,37,正

引用:
原帖由 男低音 於 2018-1-29 05:33 PM 發表 查看引用來源

我想比37d夾吓:smile_47:
係咪男人都喜歡比大波夾?

我之前D男友全部都要我用對波同佢地磨,我D姊妹男友都冇要求佢地咁😣😣😣

有一個男友直情每次兩手放係我對波兩邊,磨到出為止,之後再啜返D白色野,隔半小時再玩我對腳,佢舉高我對腳90度插,其實我唔舒服,我都有D頂唔順,好痛,我同佢講話唔好咁,佢話我做佢女人就要接受,我最後同佢分手,佢果時差不多每晚都要見我食飯同上佢屋企,做完之後就送我返去,佢話佢大鼻鼾聲,怕我訓唔到。不過果時真係攰,同佢四個月,日日做,去旅行就早晚做。分手之後佢不停煩我,話冇左我唔得,其實我覺得佢只係用我來發洩,冇愛情💑

引用:
原帖由 床上大大盡頭 於 2018-1-29 05:45 PM 發表 查看引用來源
我都想呀,37,正
我有肚腩和背隻有肉的,不是瘦底

引用:
原帖由 lovelynat 於 2018-1-29 05:48 PM 發表 查看引用來源

我有肚腩和背隻有肉的,不是瘦底
其實夾腸真係好爽
但唔係個個做到

你個對重要彈手 真好爽
我都未試過俾波夾

失敗😢

妳的故事太好睇喇

37D胸 可能36腰.....

身材一流

引用:
原帖由 lovelynat 於 2018-1-29 05:47 PM 發表 查看引用來源

係咪男人都喜歡比大波夾?

我之前D男友全部都要我用對波同佢地磨,我D姊妹男友都冇要求佢地咁😣😣😣

有一個男友直情每次兩手放係我對波兩邊,磨到出為止,之後再啜返D白色野,隔半小 ...
你甘正,系点都想ku 住你咖啦,食惯好野,出面你呢种类型难遇到嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆