上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.1k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-11 01:52 PM 發表 查看引用來源

哦!如果你肯做埋環保人士就更加prefect😏,不過人冇完美的,唔好貪心咁多,對嗎?
我以為你bf都打波同大隻,你可以當佢騎馬(玩多D女上)操fit佢大隻D同持久D㗎嘛!
高跟鞋係俾男人視覺享受,你著上去 ...
我係環保人士黎架...不過安全呢d野,重要d哈哈
我應該會著淺綠色lace thong,再加淺粉色吊帶襪,高跟鞋就當然係classic黑色紅底啦,清新d但又可以兩種感覺一齊玩!咁你應該會又溫柔但又可以蹂躪我!

引用:
原帖由 Gblahx 於 11/9/2017 13:30 發表 查看引用來源
面對自己都好害羞啊...
通常都係想不斷high落去,想玩到滿足為止
唔使怕醜!最緊要開心
講講下你又想再DIY啦
今日有冇著t-back?

引用:
原帖由 AVBW21 於 2017-9-11 02:28 PM 發表 查看引用來源

唔使怕醜!最緊要開心
講講下你又想再DIY啦
今日有冇著t-back?
有呀,你估下咩顏色?
係呀,一講起就又想要

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 02:18 PM 發表 查看引用來源

我係環保人士黎架...不過安全呢d野,重要d哈哈
我應該會著淺綠色lace thong,再加淺粉色吊帶襪,高跟鞋就當然係classic黑色紅底啦,清新d但又可以兩種感覺一齊玩!咁你應該會又溫柔但又可以蹂躪我!
Haha~你真鬼馬!不過你真係好少唔用套呀?講真打真軍真係好好feel,肉貼肉磨下咁,愛液交融真係一試返唔到轉頭呀!
見你為我咁著法,淺綠色+淺粉紅色好似青蘋果🍏配蜜桃🍑好有新鮮感,也令我有靈感可以為你作出度身訂造的一首詩,唔知小姐有冇興趣聽下呢?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 02:57 PM 發表 查看引用來源

有呀,你估下咩顏色?
係呀,一講起就又想要
估係粉桃色lace t-back,估中有冇奬呀?😏

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-11 03:05 PM 發表 查看引用來源

Haha~你真鬼馬!不過你真係好少唔用套呀?講真打真軍真係好好feel,肉貼肉磨下咁,愛液交融真係一試返唔到轉頭呀!
見你為我咁著法,淺綠色+淺粉紅色好似青蘋果🍏配蜜桃🍑好有新鮮感,也令我有靈 ...
係呀,老實講係未試過打真軍啊...驚架嘛
好呀,洗耳恭聽

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-11 03:17 PM 發表 查看引用來源

估係粉桃色lace t-back,估中有冇奬呀?😏
無獎呀,你地想要咩福利呀?
不過無機會啦你估錯左lu

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 03:55 PM 發表 查看引用來源

咁你最盡可以比到咩福利先:smile_30:

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 03:31 PM 發表 查看引用來源

係呀,老實講係未試過打真軍啊...驚架嘛
好呀,洗耳恭聽
哦!將來有機會會試到打真軍個feel,包你會上癮!
以你為我著咁sexy又新鮮清新既t-back同吊帶襪來形容詩境!
咁小弟獻醜,望請小姐笑納
『初春途經一片青綠草地,
    遇到一口井打水而飲用,
    向前望見一道春水西下,
    流向兩旁櫻花盛開紛飛!』

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 03:55 PM 發表 查看引用來源

Um...可以俾多次機會我再估下嗎?
估你著係淺綠色lace t-back啩!🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆