上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.2k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-11 12:33 AM 發表 查看引用來源

杜記D套比較韌性,安全D!大力屌都唔怕穿爛咗!
你有冇聽過龍舟掛鼓呢招?你可以去google搜尋就知!呢招衝擊力大,可以下下刺激到g點,面對面可以一邊濕吻一邊抽插呀!
冇乜好叻,我只係好學,5個位置打哂可以 ...
多謝介紹呀,遲下試試杜記先!
岩岩google左,好厲害既招式,男方一定要夠力先得如果唔係分分鐘攰又無力都未爽到
有呀,有打波
而家diy下先~

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 12:43 AM 發表 查看引用來源

岩岩google左,好厲害既招式,男方一定要夠力先得如果唔係分分鐘攰又無力都未爽到
有呀,有打波
而家diy下先~
客氣!安全D,人人都享受快樂的性生活!
我體力同臂力不錯,試過企係度抱住插足十分鐘多!
又diy?你真大食,不過冇bf身邊餵飽真係辛苦D!話時話你icon又幾靚,中意著絲襪做呀?

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-11 12:52 AM 發表 查看引用來源

客氣!安全D,人人都享受快樂的性生活!
我體力同臂力不錯,試過企係度抱住插足十分鐘多!
又diy?你真大食,不過冇bf身邊餵飽真係辛苦D!話時話你icon又幾靚,中意著絲襪做呀?
「安全D,人人都享受快樂的性生活!」呢句正呀👍🏻👍🏻👍🏻 不過想知道會唔會太厚搞到無咩feel呀?
10分鐘真係...太厲害,佩服佩服
哈哈係呀好想佢餵我呀... 我中意吊帶襪!😍

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 12:59 AM 發表 查看引用來源

「安全D,人人都享受快樂的性生活!」呢句正呀👍🏻👍🏻👍🏻 不過想知道會唔會太厚搞到無咩feel呀?
10分鐘真係...太厲害,佩服佩服
哈哈係呀好想佢餵我呀... 我中意吊 ...
Gd morning!
無計啦!杜記D套係厚D冇乜feel,不過安全緊要!除非你去食藥或M完先可以唔用套,呢個係你的選擇,冇人可以迫你,對嗎?
你可以等bf搵你或下次返hk玩呢招,唔知你bf夠唔夠力抱著你嚟插足十分鐘多呢?🤔
我都中意女人著三個嘢就係t-back,吊帶襪同高跟鞋,已經夠我慢慢玩呀!

引用:
原帖由 Gblahx 於 11/9/2017 00:43 發表 查看引用來源

有呀,有打波
而家diy下先~
DIY感覺如何?DIY完會裸睡嗎?
你返番外國未?定仲喺香港?
你你一星期DIY幾多次?

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-11 07:55 AM 發表 查看引用來源

Gd morning!
無計啦!杜記D套係厚D冇乜feel,不過安全緊要!除非你去食藥或M完先可以唔用套,呢個係你的選擇,冇人可以迫你,對嗎?
你可以等bf搵你或下次返hk玩呢招,唔知你bf夠唔夠力抱著你嚟插足十分鐘多呢 ...
我唔太中意食藥啊,我係自然主義~ 唔中意藥。不過我bf好好會就我
佢應該唔夠力啦...比較瘦
高跟鞋可以點樣玩?我最最最中意係吊帶襪

引用:
原帖由 AVBW21 於 2017-9-11 11:17 AM 發表 查看引用來源

DIY感覺如何?DIY完會裸睡嗎?
你返番外國未?定仲喺香港?
你你一星期DIY幾多次?
diy感覺好好,不過次次都幾害羞...:smile_o05: 通常如果訓教前diy既話,好大機會都係裸睡~
我都唔知幾多次,不過肯定日日都會玩自己

引用:
原帖由 Gblahx 於 11/9/2017 12:57 發表 查看引用來源

diy感覺好好,不過次次都幾害羞...:smile_o05: 通常如果訓教前diy既話,好大機會都係裸睡~
我都唔知幾多次,不過肯定日日都會玩自己
其實怕咩醜?匿埋自己玩啫
通常一次高潮就收手定想不斷high落去?
其實好多女仔都自慰 只係唔會認?

引用:
原帖由 AVBW21 於 2017-9-11 01:01 PM 發表 查看引用來源

其實怕咩醜?匿埋自己玩啫
通常一次高潮就收手定想不斷high落去?
其實好多女仔都自慰 只係唔會認?
面對自己都好害羞啊...
通常都係想不斷high落去,想玩到滿足為止

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 12:40 PM 發表 查看引用來源

我唔太中意食藥啊,我係自然主義~ 唔中意藥。不過我bf好好會就我
佢應該唔夠力啦...比較瘦
高跟鞋可以點樣玩?我最最最中意係吊帶襪
哦!如果你肯做埋環保人士就更加prefect😏,不過人冇完美的,唔好貪心咁多,對嗎?
我以為你bf都打波同大隻,你可以當佢騎馬(玩多D女上)操fit佢大隻D同持久D㗎嘛!
高跟鞋係俾男人視覺享受,你著上去patpat會比較高翹同方便男人唔駛彎住腰插嘛!
係喎!如果對住係我呢高大強壯既類型,你又會㨂乜色,款式既t-back同吊帶襪呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆