上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
665  333.9k

我都好似樓主一樣,有類似經驗,不過不是外国人,睇住佢地插仲過瘾

引用:
原帖由 goldfish88 於 2017-5-22 02:53 PM 發表 查看引用來源
我都好似樓主一樣,有類似經驗,不過不是外国人,睇住佢地插仲過瘾
即點呀?係你面前做定扮唔知?

同得鬼佬玩都知有幾激
又大碌又玩得顛,分分鈡連后門都要入埋

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2017-5-22 03:54 PM 發表 查看引用來源
同得鬼佬玩都知有幾激
又大碌又玩得顛,分分鈡連后門都要入埋
女人就喜歡

樓主的劇情寫的好好,但係對人物背景不是太了解,我在加拿大的小鎮開超過二十年餐館,都呆過幾個地方。呢邊情況係咁,一般華人經營的餐館都是亞洲餐,中餐、日餐、或中日泰混合,而不超過三萬人口的小鎮華人經營的餐館以外賣為主,甚少堂食,而至於說做餐館的帶位,一般餐館都是請當地的pt,或者后生啲大陸剛來(很多可能沒身分的女仔),因為帶位人工好低。而小鎮之間一般距離都是在咪幾到十幾咪(英哩)之間,而一般走呢D路車速都是speed limited 50,一般人揸車都會超5到8咪,很少會開超過半小時還沒到另一個小鎮的。

而如果一個小鎮如果只有一間中餐的話,咁人口肯定最多一萬左右,有兩三萬都唔止得一間咁少,好可能得四五千人口,而只能生存一間中國餐館的話,做堂食喺好難可以生存度,一般只能做三四萬生意的外賣店,所以一開始已經寫錯背景,寫十萬人口的town反而更加真實。

As a small town, everyone is familiar with others. So, no secret can be kept.  Your horny wife will become a honey of everyone.  Be careful!

thanks for sharing cant wait!!

引用:
原帖由 fax888 於 2017-5-22 04:56 PM 發表 查看引用來源
樓主的劇情寫的好好,但係對人物背景不是太了解,我在加拿大的小鎮開超過二十年餐館,都呆過幾個地方。呢邊情況係咁,一般華人經營的餐館都是亞洲餐,中餐、日餐、或中日泰混合,而不超過三萬人口的小鎮華人經營的餐 ...
I am here in Canada for almost 30yrs, since the day one I come here, Canada use KM not miles, you are in the States, right ? Since I am also in Ontario, this "story" is not perfect, but close enough, LOL !

waiting for your sexy and exciting story.

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2017-5-21 09:05 PM 發表 查看引用來源

到情人節為止除了車中那次該沒有......
咁後期有冇幫你吞?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆