上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.1k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-10 09:02 AM 發表 查看引用來源

Ok
你得閒先打,讀書緊要!
不過你可以多D去我個post吹水既!
要將走光寫到引人入性有d難度

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-10 02:46 PM 發表 查看引用來源

如果你出post既話我一定會去支持~
謝謝你先
呢版好似寫d刺激行為,或者有相會比較吸引多d人支持
我d走光經驗真係微不足道

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-10 03:10 PM 發表 查看引用來源

唔怪得你要跟我玩法diy兩次!可能你比較中意實戰多過diy!其實你又中唔中意唔用套既feel呀?
我打波地點唔定,有時係九龍有時係港島,一個星期會打兩次練波同一場聯賽!
我個人比較緊張,所以prefer用套啦;聽朋友講無用個感覺同用左好似差唔多(sagami0.01)
如果係港島打開有機會可能見過你✌🏻
題外話,打波既男人又高又型又man,真係好正

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-10 11:28 PM 發表 查看引用來源
謝謝你先
呢版好似寫d刺激行為,或者有相會比較吸引多d人支持
我d走光經驗真係微不足道
其實走光都可以引起好多男人遐想呢!你知男人想像力幾勁架啦...你淨係開個頭佢地已經沉到泥足深陷

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-10 11:18 PM 發表 查看引用來源
要將走光寫到引人入性有d難度
唔難既!講多D走光,t-back,人地睇到有乜反應,你自己有乜感想呢4點已經可以引人入性呼!

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-10 11:29 PM 發表 查看引用來源

我個人比較緊張,所以prefer用套啦;聽朋友講無用個感覺同用左好似差唔多(sagami0.01)
如果係港島打開有機會可能見過你✌🏻
題外話,打波既男人又高又型又man,真係好正
講真0.01套真係似無套feel,不過缺點太薄,一大力得濟咗好易屌到穿爛咗,我試過兩次好大力屌穿爛個套,怕咗唔敢用0.01!
你又中意玩乜post呀?我最中意玩女上同狗仔式,當然都會玩抱起凌空抽插!
Um...我身高有181同大隻少少,打法比較偏向全能,其實我多數打室內呀!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-10 11:49 PM 發表 查看引用來源

講真0.01套真係似無套feel,不過缺點太薄,一大力得濟咗好易屌到穿爛咗,我試過兩次好大力屌穿爛個套,怕咗唔敢用0.01!
你又中意玩乜post呀?我最中意玩女上同狗仔式,當然都會玩抱起凌空抽插!
Um...我身高有 ...
哇講到怕怕... 要搵下第2隻套用先
我最中意係女上😍諗下都濕...
你咁高應該係打C?如果係室內場既話應該就未見過啦

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 12:03 AM 發表 查看引用來源

哇講到怕怕... 要搵下第2隻套用先
我最中意係女上😍諗下都濕...
你咁高應該係打C?如果係室內場既話應該就未見過啦
係呀!最好用0.03或杜記安全D!你好少唔用套呀?
係呀!如果對你呢靚女咁玩得,我會出絕招抱著你女上凌空抽插係會好爽又水花四濺呀!
我可以打五個位置,我少打街場,因為石屎地唔好又多塵,有D會凹洞同太硬,會好易受傷!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-11 12:11 AM 發表 查看引用來源

係呀!最好用0.03或杜記安全D!你好少唔用套呀?
係呀!如果對你呢靚女咁玩得,我會出絕招抱著你女上凌空抽插係會好爽又水花四濺呀!
我可以打五個位置,我少打街場,因為石屎地唔好又多塵,有D會凹洞同太硬, ...
我prefer用套呀,杜記既原來唔錯?我覺得一般人好似唔多用呢隻
啊啊又潮吹...? 比你講到興興地想diy... 不過女上點樣凌空呀?有d難度
厲害啊5個位打曬,體能一定好好。不過我就打開街場,去開個度又無咩問題。

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-11 12:27 AM 發表 查看引用來源

我prefer用套呀,杜記既原來唔錯?我覺得一般人好似唔多用呢隻
啊啊又潮吹...? 比你講到興興地想diy... 不過女上點樣凌空呀?有d難度
厲害啊5個位打曬,體能一定好好。不過我就打開街場,去開個度又無咩問題。
杜記D套比較韌性,安全D!大力屌都唔怕穿爛咗!
你有冇聽過龍舟掛鼓呢招?你可以去google搜尋就知!呢招衝擊力大,可以下下刺激到g點,面對面可以一邊濕吻一邊抽插呀!
冇乜好叻,我只係好學,5個位置打哂可以明白到打法係點,對自己同比賽有幫助的!你都會打籃球呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆