上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.1k

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-9 07:47 AM 發表 查看引用來源
出post唔係咁易, 打得唔好又會被封post
唔好打到一半同分段打就POST上去咁你當係打篇作文交上去就得啦~

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-9 08:14 AM 發表 查看引用來源
係公眾地方有咁多人都唔怕既, 出入得一個人或人少當然會加陪小心
good~如果有學埋防狼術更加好!:smile_o12:

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-9 08:14 AM 發表 查看引用來源
係公眾地方有咁多人都唔怕既, 出入得一個人或人少當然會加陪小心
good~如果有學埋防狼術更加好!:smile_o12:

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-9 10:45 AM 發表 查看引用來源

唔好打到一半同分段打就POST上去咁你當係打篇作文交上去就得啦~
即係要一次過打晒一篇文

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-9 11:58 PM 發表 查看引用來源
即係要一次過打晒一篇文
係呀!你可以努力D打好~
其實都可以分開一陣再打,但唔好隔咁耐就OK!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-10 12:12 AM 發表 查看引用來源

係呀!你可以努力D打好~
其實都可以分開一陣再打,但唔好隔咁耐就OK!
我而家都忙, 雖然個人經歷好易打, 但都需要時間
我考慮一下, 多謝你鼓勵

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-10 08:17 AM 發表 查看引用來源

Ok
你得閒先打,讀書緊要!
不過你可以多D去我個post吹水既!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 11:50 PM 發表 查看引用來源

你bf冇同你返外國咩?
你試咗先啦!可能會凍到high咗呢!
頭先打波好黑仔,patpat被人撞倒撻傷咗,籃球鞋鞋頭開笑口差D甩底,幾乎冇鞋著返屋企!😑
無了...
琴日試左下,可能我唔太識啦,感覺都係一般般
師兄打波打開邊頭呀?😏😎

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-10 08:17 AM 發表 查看引用來源

如果你出post既話我一定會去支持~

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-10 02:45 PM 發表 查看引用來源

無了...
琴日試左下,可能我唔太識啦,感覺都係一般般
師兄打波打開邊頭呀?😏😎
唔怪得你要跟我玩法diy兩次!可能你比較中意實戰多過diy!其實你又中唔中意唔用套既feel呀?
我打波地點唔定,有時係九龍有時係港島,一個星期會打兩次練波同一場聯賽!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆