上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.1k

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-8 08:39 PM 發表 查看引用來源

唉應該都有有排先可以試到啦...
哈哈直接用冰唔會好凍咩?凍到d神經唔識反應~
你bf冇同你返外國咩?
你試咗先啦!可能會凍到high咗呢!
頭先打波好黑仔,patpat被人撞倒撻傷咗,籃球鞋鞋頭開笑口差D甩底,幾乎冇鞋著返屋企!😑

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2017-9-8 09:43 AM 發表 查看引用來源

會唔會今日都係著短裙t back先
係呀,我今日著左條百摺短裙+t-back底底

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-8 12:17 PM 發表 查看引用來源

我發現我係著g string會比較多向上移,thong就相對少dd
g-string係幼帶比較容易移位
我覺得未著既時候,量度一下腰圍長度,再量一下"浪"長度
咁就大約知道高腰定低腰,鬆定緊, 容唔容易移位

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 01:39 PM 發表 查看引用來源

Wow....想像到你條短裙有幾短,真係好易走光,不過你唔怕咁著父母見到會唔中意嗎?不過我覺得你好似有少少中意暴露感覺咁!
最短條短裙真係好短,係好易走光, 不過我好少會著, 我平日著果d唔算勁短, 我只係一個貪靚而又中意著短裙既女仔, 都唔算暴露

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-9 12:24 AM 發表 查看引用來源

最短條短裙真係好短,係好易走光, 不過我好少會著, 我平日著果d唔算勁短, 我只係一個貪靚而又中意著短裙既女仔, 都唔算暴露
著得靚又SEXY係你的個人自由,但你都要小心保護自己,唔好引到色魔注意你呀!

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-9 12:24 AM 發表 查看引用來源

著得靚又SEXY係你的個人自由,但你都要小心保護自己,唔好引到色魔注意你呀!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 01:44 PM 發表 查看引用來源

多謝你的意見,我會再打好D同詳細D!
話明呢版係引人入性,你既走光經歷都可以出post呀!
出post唔係咁易, 打得唔好又會被封post

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-9 12:40 AM 發表 查看引用來源

係公眾地方有咁多人都唔怕既, 出入得一個人或人少當然會加陪小心

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-9 07:47 AM 發表 查看引用來源
係架。。好容易封post。。真是趕走晒人:smile_19:

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-9 07:47 AM 發表 查看引用來源
唔好打到一半同分段打就POST上去咁你當係打篇作文交上去就得啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆