上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.1k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 12:32 AM 發表 查看引用來源

Haha~我都好似你男友中意掀裙玩昅下乜底底!其實你短裙最短去到邊度位呀?
係喎!未問你覺得我個兩份post點呀?俾D意見同感想,好嗎?
我唔知你夠唔夠18歲成年啱唔啱你睇呀?
我男友係好中意玩掀裙, 通常去到冇其他人地方就一定會, 如果我唔掀,佢就掀, 掀左有時都會摸,有時都會打j
我最短既短裙係迷你裙/超短裙, 最短係剛剛遮到patpat,仲要係低腰, 著到咁短通常腰部會露底, "休"高少少條裙就走光露底,所以一定要著條靚d既底底

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 12:32 AM 發表 查看引用來源

Haha~我都好似你男友中意掀裙玩昅下乜底底!其實你短裙最短去到邊度位呀?
係喎!未問你覺得我個兩份post點呀?俾D意見同感想,好嗎?
我唔知你夠唔夠18歲成年啱唔啱你睇呀?
我第一次入呢個板又睇又回應, 覺得都真實,ok既,再多d詳細既經歷就更好
唔知著t-back返學或者著短裙走光d尷尬經驗,有冇資格出post呢?
我夠18歲啦

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-8 08:27 AM 發表 查看引用來源
我第一次入呢個板又睇又回應, 覺得都真實,ok既,再多d詳細既經歷就更好
唔知著t-back返學或者著短裙走光d尷尬經驗,有冇資格出post呢?
我夠18歲啦
會唔會今日都係著短裙t back先

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 07:50 AM 發表 查看引用來源

你係靚女的確係比較多水份,因為有愛情滋潤嘛!
其實唔多女仔會潮吹,你diy都會潮吹更加少見的!👍🏻
我覺得要再開發下 係唔知點樣自己開發姐
係咩我以為個個女仔都會潮吹啊?

講還講,其實av d女仔潮吹到咁誇張,係咪真架?

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-8 12:16 AM 發表 查看引用來源
其實咁既情況唔會成日出現既, 係好睇我著條裙係咪低腰, 條t-back係咪高過條裙
如果預左會露少少,咁都會著條比較貼身唔會咁易移位既t-back底褲
如果條裙係鬆, 露左成三分一條t-back, 我都會即時"休"番高條裙
我發現我係著g string會比較多向上移,thong就相對少dd

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-8 08:15 AM 發表 查看引用來源
我男友係好中意玩掀裙, 通常去到冇其他人地方就一定會, 如果我唔掀,佢就掀, 掀左有時都會摸,有時都會打j
我最短既短裙係迷你裙/超短裙, 最短係剛剛遮到patpat,仲要係低腰, 著到咁短通常腰部會露底, "休"高少少條裙就 ...
Wow....想像到你條短裙有幾短,真係好易走光,不過你唔怕咁著父母見到會唔中意嗎?不過我覺得你好似有少少中意暴露感覺咁!

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-8 08:27 AM 發表 查看引用來源
我夠18歲啦
多謝你的意見,我會再打好D同詳細D!
話明呢版係引人入性,你既走光經歷都可以出post呀!

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-8 12:15 PM 發表 查看引用來源

我覺得要再開發下 係唔知點樣自己開發姐
係咩我以為個個女仔都會潮吹啊?

講還講,其實av d女仔潮吹到咁誇張,係咪真架?
仲要開發?如果我係你男朋友一定著定潛水衣同氧氣罩同你玩,因為你會被我既黃金手指捽到似鯨魚🐳噴水💦💦💦,周圍會水浸呀!😆
其實拍av女優有十個中七,八個係假扮潮吹,得兩三個係真潮吹,我睇av咁耐都好難分得出真定假!
因為拍av前女優會飲大量水或寶礦力,務求尿味唔會太濃,開拍之後會感到開始急尿,一路拍一路忍住,一被男優捽得好舒服到會失禁,一次過爆發噴水,所以睇落似潮吹呀!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 01:55 PM 發表 查看引用來源

仲要開發?如果我係你男朋友一定著定潛水衣同氧氣罩同你玩,因為你會被我既黃金手指捽到似鯨魚🐳噴水💦💦💦,周圍會水浸呀!😆
其實拍av女優有十個中七,八個係假扮潮吹,得 ...
哎呀要開發既原因就係覺得自己吹得唔夠多...想再勁d:smile_o05: 我就係有時diy捽豆豆到噴水,真係好開心
你講到自己好似成個加藤鷹二世咁~我要好好學野啦
不過有時一d av女仔真係假得太離譜了:smile_45:

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-8 02:09 PM 發表 查看引用來源

哎呀要開發既原因就係覺得自己吹得唔夠多...想再勁d:smile_o05: 我就係有時diy捽豆豆到噴水,真係好開心
你講到自己好似成個加藤鷹二世咁~我要好好學野啦
不過有時一d av女仔真係假得太離譜了:smil ...
你講到好似食唔飽咁同幾大食喎!你bf餵唔飽你咩?🤔
其實你用乜嘢diy呀?頭先你話diy捽到噴水就好開心,真心覺得你好可愛又易滿足咁!👍🏻😳
我最中意硏究女仔既敏感點,仲會諗出好多花臣玩爽佢呀!可惜你唔係我gf,冇緣份同我玩!haha~😏
你以前有冇試過sp 呀?🤔🤔🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆