上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.0k

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-3 04:22 PM 發表 查看引用來源
我中意第2 part多d,好刺激
Good!見到你返嚟吹水!
我覺得打篇post好似有D累膩,怕人地會睇得好辛苦!你話中意同夠刺激,我就放心D!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-2 12:15 AM 發表 查看引用來源

哦!不過我個人中意女仔著g-string多過t-back,因為比較少布同sexy!
不過女仔話著t-back至少舒服過g-string!
t-back係舒服過g-string, 如果著慣左兩樣都舒服既

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-4 12:25 AM 發表 查看引用來源
t-back係舒服過g-string, 如果著慣左兩樣都舒服既
哦!你咁細個真係好有經驗,t-back乜款式,粗幼帶應該都試著哂咁!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-4 12:33 AM 發表 查看引用來源

哦!你咁細個真係好有經驗,t-back乜款式,粗幼帶應該都試著哂咁!
見到靚又買,越買越多,唔同款式都試著晒啦
t-back 有時係得一個free size, 初初著有d鬆係舒服d
緊小小,即係比較貼身就靚d,好睇d
size同鬆緊度岩岩好,高腰還是低腰,
著慣左都舒服既

師兄,正呀!
好有同感!拉開條g string 即吊
堅正!

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-4 08:38 AM 發表 查看引用來源
見到靚又買,越買越多,唔同款式都試著晒啦
t-back 有時係得一個free size, 初初著有d鬆係舒服d
緊小小,即係比較貼身就靚d,好睇d
size同鬆緊度岩岩好,高腰還是低腰,
著慣左都舒服既
哦!好似我成日試著唔同類型既籃球鞋,揾一對最舒服啱著咁,道理一樣!
話時話你有咁多條,咁你覺得邊一條最sexy同要留返重要時刻先會著呀?

引用:
原帖由 lummo17 於 2017-9-4 12:01 PM 發表 查看引用來源
師兄,正呀!
好有同感!拉開條g string 即吊
堅正!
Yup!咁先係有情趣又好玩嘛!
你又係對gf咁玩法呀?😏

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-4 12:21 PM 發表 查看引用來源

哦!好似我成日試著唔同類型既籃球鞋,揾一對最舒服啱著咁,道理一樣!
話時話你有咁多條,咁你覺得邊一條最sexy同要留返重要時刻先會著呀?
最sexy果條應該係g-string, 前面係透視款

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-9-4 11:47 PM 發表 查看引用來源
最sexy果條應該係g-string, 前面係透視款
咁一定係貴嘢喎!你媽咪知晤知呢條透視款g-string呀?

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-5 12:02 AM 發表 查看引用來源

咁一定係貴嘢喎!你媽咪知晤知呢條透視款g-string呀?
唔係貴野,但真係好sexy
呢條g-string又薄又透, 我夜晚等屋企人瞓左先洗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆