扑到我噴水

收藏  |  訂閱
25  18.0k

試過打真軍係返唔到轉頭     因當feel 過進入又濕又熱個黑洞成世記著。   同唔用袋進入時的阻力特别小 ,帶左都要除返先入得。  女人就鐘意熱豆浆射入去 熱的感覺。  真軍好有佔有同被佔有覺。師姐你有冇補充? 幾時開始一定要打真軍?

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2017-12-8 02:48 PM 發表 查看引用來源
我咪話我男友好忙既,又餓左我一排,尋晚先有得扑。我著定套性感睡衣係床等佢冲涼,件睡衣全件黑色透視,波果個位係穿窿,突曬我對32d出來,我夾左個噹噹乳頭夾,下身係t back底褲。我摷定堆震棒,假狗擺係床,等佢一 ...
C妹,好欣赏你和你男友?我更欣赏你的開放心理去做愛,你次你都放盡去做,這樣很容易有高潮和滿足,不會給男友壓力。 好想看看你高潮時的樣子,什麼時候拍來看看。

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-12-8 04:05 PM 發表 查看引用來源
冇帶袋 這樣玩法男人會上引
這是真,我喜歡是慢慢的插入去,毛用頭頭感受一下妹妹的濕和暖,再只把頭頭插一半入去,感受到裡面的暖和濕真是起爽,後再慢慢插到底,感受那的高溫,真的不想再動,由他在裡面不拿出來,如女友懂收陰,那是最美的感覺。

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2017-12-8 02:48 PM 發表 查看引用來源
我咪話我男友好忙既,又餓左我一排,尋晚先有得扑。我著定套性感睡衣係床等佢冲涼,件睡衣全件黑色透視,波果個位係穿窿,突曬我對32d出來,我夾左個噹噹乳頭夾,下身係t back底褲。我摷定堆震棒,假狗擺係床,等佢一 ...
睇嚟妳有好多玩具玩喎!😋

引用:
原帖由 ronja 於 2017-12-9 01:38 AM 發表 查看引用來源

同我ex gf一樣
唔洗用套,爽到暈
有時插插下又含下....含完轉姿勢又再插過
肉貼肉既感覺一定勝過肉貼膠,哈哈,同埋我頂唔住陣味

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-12-9 08:25 AM 發表 查看引用來源
試過打真軍係返唔到轉頭     因當feel 過進入又濕又熱個黑洞成世記著。   同唔用袋進入時的阻力特别小 ,帶左都要除返先入得。  女人就鐘意熱豆浆射入去 熱的感覺。  真軍好有佔有同被佔有覺。師姐你有冇 ...
當然唔用套就最舒服啦,有層膠隔住,feel唔到支肉棒係差好遠。。。不過我每次同新男友開始時都一定用,到慢慢大家建立左感情同信心我先放心唔用,轉食藥或打針

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2017-12-9 04:17 PM 發表 查看引用來源

睇嚟妳有好多玩具玩喎!😋
多架,哈哈

有冇under wire bra 冇cup ? 如果著住在帶乳夾會冇得頂 以前聴過有女人這樣玩 我聴左好幾年重好記得!   or babydoll 個cup 只有四份ㄧ cut 到 lin 頭 等個lin 比個cup 邊磨到 在箸住吊墨帶都好正。ㄧ路做ㄧ路夾 or磨lin 你會feel 到正嗎? 但上面同下面不能被同時玩? 前奏時可以 做時只能玩下面

唔帶袋試過嘅話,嗰種感覺真係非筆墨所能形容。

其實插到出水就自然會收陰,超正哬!

前往最後回覆