上一頁下一頁
發新話題

人妻再次回憶旅途上的一夜情

收藏  |  訂閱
225  27.0k

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-12 09:13 PM 發表 查看引用來源

寶寶師姐好波~

係啦,Sam師兄,聽寶寶師姐話,開新post講畀大家聽~
嚇走左啦:smile_o01:

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-13 01:25 PM 發表 查看引用來源

我無 feel  bad, 平均一星期都會 diy一次,我細個唔識 DIY 幫自己到高潮㗎,到成30歲人先摸索點樣 DIY可以高潮到。。。。講起上嚟,讓各位師兄師姐見笑喇~
師姐 有冇其他艷遇 ?

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-13 01:25 PM 發表 查看引用來源

我無 feel  bad, 平均一星期都會 diy一次,我細個唔識 DIY 幫自己到高潮㗎,到成30歲人先摸索點樣 DIY可以高潮到。。。。講起上嚟,讓各位師兄師姐見笑喇~
遲到好過冇到,最緊要你搵到:smile_o05:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-13 04:17 PM 發表 查看引用來源

遲到好過冇到,最緊要你搵到:smile_o05:
紅粉菲菲既寶寶:smile_40:

引用:

我無 feel  bad, 平均一星期都會 diy一次,我細個唔識 DIY 幫自己到高潮㗎,到成30歲人先摸索點樣 DIY可以高潮到。。。。講起上嚟,讓各位師兄師姐見笑喇~
純以身體既高潮來講,或者未必需要其他人幫手:smile_14:

引用:

純以身體既高潮來講,或者未必需要其他人幫手:smile_14:

中打機毒真係好難攪...有個咁好身材嘅太太都唔識貨,用嚟擺喺屋企...

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-1-14 09:30 AM 發表 查看引用來源
中打機毒真係好難攪...有個咁好身材嘅太太都唔識貨,用嚟擺喺屋企...
我會學同佢一齊打,再幫佢打:smile_o05::smile_o06:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-14 09:17 AM 發表 查看引用來源
紅粉菲菲既寶寶:smile_40:
:smile_o15:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-14 10:19 AM 發表 查看引用來源

:smile_o15:
訓醒啦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆