扑到我噴水

收藏  |  訂閱
25  18.0k

扑到我噴水

我咪話我男友好忙既,又餓左我一排,尋晚先有得扑。我著定套性感睡衣係床等佢冲涼,件睡衣全件黑色透視,波果個位係穿窿,突曬我對32d出來,我夾左個噹噹乳頭夾,下身係t back底褲。我摷定堆震棒,假狗擺係床,等佢一出來就見到我有幾淫。佢一出來撲上床錫我,輕輕揸我對波,整到個乳頭夾噹噹聲好過癮。佢話,我今晚要綁住你玩。佢用巾將我對手同腳綁左係床,完全郁唔到。佢fing下我對波,然後坐係我頭旁邊,將支肉棒塞入我口郁,啜左一陣,佢除左我條底褲,然後話,淫娃,今晚屌飽你。佢奶我塊西,伸脷入西窿撩,我好想捽自己粒豆,但郁唔到,我話,老公,捽我粒核,好痕好痕。個衰佬無理我,繼續奶西。奶到我淫水流到落pat pat,佢攞左支震棒去震我塊西,但都唔玩人地粒核,我話,老公,震下我粒豆,好想要。衰佬撐開我塊鮑,啜粒豆豆啜到漲曬,擺支震棒埋去,high到我狂叫。又啜又震又奶,加上餓左幾日,我痕到好想佢快d扑我,平時我會自己插下自己止痕,不過今晚俾人綁住郁唔到,唯有叫男友快d屌我。我話,老公,我好想要,頂唔住。男友話,要咩你講,有甘淫得甘淫。我話,你撩到我塊西好痕,我個窿窿出曬水,我要你屌我,我要你屌我,我要你大力屌我,我求下你屌我塊西。。男友話,未夠淫。。然後繼續捽我粒豆,都係唔插入去住。甘吊我癮真係好難頂,我已經痕到不得了,繼續話,老公,你屌我啦,我塊西漲曬,我求下你屌我啦!佢慢慢將個龜頭掃我粒豆,我郁來郁去想佢插入去,佢入左少少又停左係度捽豆,我話,快d扑我,快d插我。佢一下頂到盡,我high到大叫,老公,你扑死我啦。佢聽到後瘋狂甘插我,我feel到d水出得好勁,我男友話,你噴緊水啊,我自己都望到少少水噴出來,佢邊插邊捽我,Lin lin上既噹噹不停響,我知道自己個樣好淫,舒服到我大聲叫,老公大力d。佢話,老婆我射啦,我射入你塊西度啦。。。我又再一次高潮。

睇完你的report 搞到我今晚又心思思想開波。

冇帶袋 這樣玩法男人會上引

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2017-12-8 14:48 發表 查看引用來源
我咪話我男友好忙既,又餓左我一排,尋晚先有得扑。我著定套性感睡衣係床等佢冲涼,件睡衣全件黑色透視,波果個位係穿窿,突曬我對32d出來,我夾左個噹噹乳頭夾,下身係t back底褲。我摷定堆震棒,假狗擺係床,等佢一 ...
有你呢個女友真好

成日都唔帶嗎

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-12-8 03:45 PM 發表 查看引用來源
睇完你的report 搞到我今晚又心思思想開波。
開啦,祝你開多幾劑

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-12-8 04:05 PM 發表 查看引用來源
冇帶袋 這樣玩法男人會上引
我地無用架,我有食藥嘛

引用:
原帖由 ronja 於 2017-12-8 04:42 PM 發表 查看引用來源

有你呢個女友真好
哈,呢樣雙方既,要大家都配合到先好玩

引用:
原帖由 向前號 於 2017-12-8 08:14 PM 發表 查看引用來源
成日都唔帶嗎
係,我有食藥。

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2017-12-9 00:58 發表 查看引用來源

我地無用架,我有食藥嘛
同我ex gf一樣
唔洗用套,爽到暈
有時插插下又含下....含完轉姿勢又再插過

前往最後回覆