人妻女同事送給我玩

收藏  |  訂閱
9  9.2k

人妻女同事送給我玩

當年一個3X歲人妻女同事大咗肚,佢就將大肚前自己著開的舊胸圍底褲送給我玩,呢套藍色只是其中的一套,好有少婦味道。

附件

幾幅相就話送比你玩?

送得底底俾您玩,有無同佢執番兩劑呀,大肚婆幾好玩ga

呢個人妻女同事前後一共送咗3套胸圍底褲俾我玩。

引用:
原帖由 10022 於 2018-1-28 07:43 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
當年一個3X歲人妻女同事大咗肚,佢就將大肚前自己著開的舊胸圍底褲送給我玩,呢套藍色只是其中的一套,好有少婦味道。
咁你點玩呢三套野?

正喎~~~

自己打飛機? 有冇執佢先係重點喎~

我有2個人妻女同事都有送胸圍底褲俾我玩,一個係SP,食咗佢有成20年,所以佢送俾我玩就ㄧD都唔出奇。 但呢個就完全唔同,同佢相處咗ㄧ年多,好傾得埋,傾傾吓講開性話題,見佢無反感仲好隨和,我俾佢睇我老婆的裸照,又將我同老婆與男人玩的3P影片俾佢睇,之後我叫佢送D胸圍底褲俾我玩,佢真係分別送咗3套胸圍底褲俾我玩,叫我慢慢享受。
最特別之處,我從來沒有摸過佢,亦無食過佢,亦無見過佢的裸體,佢話呢D暫時接受唔到。

重點係~ 原來你老婆咁玩得…

我老婆知道我鍾意玩女人胸圍底褲,當年仲同佢一齊玩佢家姐同細妹的胸圍,老婆仲買好多款式同各種顏色的胸圍返來佢自己著同俾我玩,到而家老婆知道我仍然咁鍾意玩女人胸圍底褲,兩公婆做愛時或幫我打飛機時,都是講這個話題。

前往最後回覆