上一頁下一頁
發新話題

完了吧,如無意外。

收藏  |  訂閱
165  11.5k

引用:
原帖由 wingyinyin 於 2018-2-2 09:19 AM 發表 查看引用來源

佢之前講過我地係天時地利人和嘅配合,分開前又話只有天時地利,冇人和啦,因為唔夾了
我有一個睇法: 若果兩個人既關係一開始係建築係性,儘管之後大家點發展,互有情愫,甚至做埋男女朋友,同居...但只要有根基不穩既情況,段關係就好容易煙消雲散。因為好多人都仲未學識以性為基礎既關係,係點維繫吧...呢度懂得既師兄師姐亦好似得好小...

得閒過黎探下我

引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2018-2-2 09:26 AM 發表 查看引用來源

我有一個睇法: 若果兩個人既關係一開始係建築係性,儘管之後大家點發展,互有情愫,甚至做埋男女朋友,同居...但只要有根基不穩既情況,段關係就好容易煙消雲散。因為好多人都仲未學識以性為基礎既關係,係點維繫 ...
係嘅,但性同愛我覺得係分唔開,所以先沈船,但其實佢曾經都好愛我

引用:
原帖由 wingyinyin 於 2018-2-2 09:34 AM 發表 查看引用來源

係嘅,但性同愛我覺得係分唔開,所以先沈船,但其實佢曾經都好愛我
你有幾愛佢你可以確定, 但佢又佢愛你就唔可以肯定喎

引用:
原帖由 wingyinyin 於 2018-2-2 09:34 AM 發表 查看引用來源

我係男人都要講: 通常男人去愛一個女人,係好難去維持佢地既持久度; 加上妳地根基不穩就更加容易有問題。

另一邊廂,若果師妹妳想搵一段性同愛都有聲有色既關係,我祝福妳,但真係要隨緣。

引用:
原帖由 1453 於 2018-2-2 09:24 AM 發表 查看引用來源

分開藉口可以冇限多,
曾經愛過就算!
再諗都已經冇意義
係架,佢呢啲人好極端,佢唔鐘意嘅野會用十萬個藉口去拒絕,愛過痛過

引用:
原帖由 wingyinyin 於 2018-2-2 09:38 AM 發表 查看引用來源

係架,佢呢啲人好極端,佢唔鐘意嘅野會用十萬個藉口去拒絕,愛過痛過
其實可唔可以形容佢係冇本心,唔識得去愛一個人吧...

引用:
原帖由 wingyinyin 於 2018-2-2 09:38 AM 發表 查看引用來源

你可能都係喎~~見你家陣都算平靜:smile_41:

向前看吧!
至少大家相處過,開心過,當一個美好嘅回憶喇!

引用:
原帖由 1453 於 2018-2-2 09:43 AM 發表 查看引用來源

你可能都係喎~~見你家陣都算平靜:smile_41:
師妹好似未提到佢有(或者曾經有)幾痛喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆