上一頁下一頁
發新話題

我的經歷 (#1, #2, #3, #4, #5, #45, #46, #155, #156)

收藏  |  訂閱
186  33.1k

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-6 19:30 發表 查看引用來源

大到幾大先
2字頭
真係無咁pure既感覺

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-8 02:10 PM 發表 查看引用來源

2字頭
真係無咁pure既感覺
哈.. 2 字頭已經唔PURE?
我過3 啦...
有D 野真係得返回憶...

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-8 07:46 發表 查看引用來源

哈.. 2 字頭已經唔PURE?
我過3 啦...
有D 野真係得返回憶...
第一次係2字頭
宜家同你一樣過三

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-8 04:42 PM 發表 查看引用來源

第一次係2字頭
宜家同你一樣過三
哦.. 以為你2 字頭已經咁唏噓TIM
誤會晒

繼續寫落去

今次終於...

記得講到我同第一個女友,已經由摸摸錫錫,去到大家全裸相見,甚至係互相用口幫對方得到快感。雖然我到果時既MOMENT,仲未試過響佢身上得到發洩既快感,但係都足以令到我對依樣野不能自拔。

相信大家都明白,有D 底線一過左,往後就返唔到轉頭。由第一次既全裸,第一次既口交,依D 事發生左,我根本就變得完全地沉迷住,而女友都好明白,既然已經做過一次,之後再去拒絕,根本係冇可能既事。正因為咁,自從果兩日發生左我地既第一次親密接觸之後,我地一有機會,無論係佢屋企,定我屋企FREE,都會去親熱一翻。雖然大家都HIGH 過好多次,但係佢堅守既底線,依然未被衝破。

由於父母返工既關係,作為中學生既我,放左學屋企係完全自由既時間,女友都唔介意跟我返屋企一齊ENJOY 一下。如是者過左大半個月,我地都KEEP 住一個星期有三, 四日都係放左學上我屋企好好親熱一下,雖然未被破處,同埋未破佢處,但係依種關係大家都好ENJOY。

直到一次,我地同樣地放左學就上左我屋企,忍左成日,一入門口,BOOM 埋度門就推佢埋牆係咁車,經過整個月既交手,佢都變到好了解我,不停用條脷去回應我。除左兩條脷既糾纏,大家既雙手都冇停落黎,不停響對方身上遊走。唔知點解果日我真係好HIGH,仲好大力咁揸佢個波,比著平時,佢一定會話痛(相信以果種力度,再受得力既人都覺得痛)但係可能佢都好HIGH,果一刻佢反而叫左出黎。

得到佢既鼓勵,我自然落力D 啦,好老實講句,去到果刻,我都冇諗過依一日會食左佢隻豬,心入面都只係諗住好似平時咁,最多只係用口幫對方舒服一陣者。我地依然係響大門附近,我已經摷到佢下面都濕埋,依個時候我梗係唔會放過咁好既機會,就叫佢跪響我前面,我將碌野放左出黎。可能依大半個月佢都訓練有素,自動波咁含左入口(果時既心情真係爽到爆,睇住個學生妹放左學冇耐,仲著住校服咁幫你含,碌野響佢口一出一入咁,點可能唔爽死)我當時讀既只係一間屋邨中學,唔係好似大家見慣果D 學生妹校服咁,佢條裙都係一件過既長身裙(可能果個時候冇依家D 學生妹咁放,冇咩學生條裙係見到大肶)所以當佢果一刻既衣著依然好整齊,但係口入面就含住我碌野。。。

含左一陣,我又點會只顧自已爽呢,我抱起左佢,將佢放響房張床度,然後就壓上去同佢繼續車, (可能因為經歷問題,所以往後既女友我都好在意佢地肯唔肯幫我含,有時唔係因為一時快感,而係你覺得,對方對你有保留,當然,一定洗到乾乾淨淨冇汗味先啦,及後既女友大都唔抗拒,但有一個女仔原本肯含,但之後有一次唔肯,你就好自然feel到佢變左,依個經歷下次再分享)含到咁上下,我就抱起佢入房,同響佢屋企唔同,因為當時我屋企冇人,而且可以用阿爸阿媽張大床,雖然舊式公屋隔音比較差,但果個moment又點考慮得咁多?

將佢放左響張床之後,好自然繼續車佢,對手當然唔得閒,不停隔住校服去摸佢,作為一間屋邨中學既冬季校服,依套野真係好鬼厚(雖然好多人都鐘情夏季校服,因為又透又sexy,仲有長腿睇,但我始終覺得冬季校服有佢特別既味道)可能經過個幾月既sweet場面,佢都變得習慣同主動,除左我除佢衫既時候佢識就晒位咁方便我,同我車果時佢仲會攬住我條頸,或者有d人覺得冇乜野,但對住當時仲係青頭仔既我,少少主動既回應,已經好鼓勵,所以往後我對kiss既反應都好在意。

車到咁上下,我隔住條裙摸一摸佢下面,已經feel到佢濕左,或者係因為天氣凍,少少有熱力既濕都將個效果放大左。既然佢已經ready,而我碌野俾佢含完又放返入去之後,響條褲入面都扯到就黎爆,都係時候放出黎鬆下。或者佢都feel到我意圖使,主動由訓低變到坐響度,方便我除佢件校服。幾經辛苦除左佢條校裙,入面仲有件粉藍色恤衫,睇住佢只係著住件恤衫但下半身得條底底,雖然佢唔高冇長腿,但對又白又滑既腳都令我好震撼。

如果大家記得,佢係一個自己冇得著就唔俾人著既女仔(當然我知佢咁講只係唔想自己光脫脫好尷尬咁)但我都好自然咁除埋自己套校服,得返件底衫,同埋俾碌野撐起一大舊既底褲。經歷左依幾個月,大家都少左果份尷尬,變得主動同熱情,我要佢訓返低,隔住件恤衫係咁揸佢,再伸手落去隔住條底咁捽佢,當時佢high到個人扭黎扭去,我再捉住佢隻手係咁幫我chok,佢都變得好主動同投入。

除左佢件恤衫同bra,我又要同佢對波波玩遊戲,佢對linlin 真係好敏感,每次我舔落去,佢都會叫出黎,所以我決定同佢玩下,對住佢對波波呵d熱氣,但又唔啜佢唔舔佢,望一望佢個樣,好期待我但又怕醜唔敢出聲,可以令女仔投入同期待你去剌激佢,依個感覺真係好滿足。

或者怕醜同期待加埋,佢唯一可以做既,就係挻起個心口,想將自己已經扯起左果粒lin 同我個咀既距離縮短,希望我可以唔小心咁掂一掂到佢,我見到佢好尷尬既樣,都知玩夠啦,對住佢笑一笑,就伸條脷出黎,輕輕咁舔落佢粒lin既最高點,佢當場high到合埋眼,昂後個頭咁叫左出黎,果份由底而發既叫床真係好迷人(所以有時聽到d人話條女叫得好唔好聽,我都覺得好怪,其實真心high 咁叫,一定好聽,因為佢係跟住你節奏去叫出黎,大家一齊投入件事,點會覺得唔吸引?)

除左啜,我發覺佢都幾鐘意我咬佢粒lin,所以響果十幾分鐘,除左間中吊下佢引,我花盡心思去玩佢對波波,一黎自己鐘意,二黎你睇住越玩佢下面條底底就越濕,果分感覺真係好正。我最鐘意就係吸住佢對波,條脷再響度快速了佢粒lin,每次去到依個位,佢都會攬實我個頭,好似想餵我食佢個波咁。

玩左一大輪,佢條底濕到透晒,我都想佢服侍下我,我拍一拍佢,佢爬返起身,除左我僅有既底衫,當時我坐左響度,佢就面對面咁扒響我前面,隻手就隔住條底係咁捽我碌野。佢主動伸個頭過黎同我kiss,車左陣,就錫落我條頸,慢慢咁錫,再錫落去我粒lin,或者係第一次俾人錫心口啜lin,個感覺怪怪地,又唔算得上係high,但係佢發晒情既表現,我真係越扯越硬。

年輕真係不得了,扯到底褲都頂得穿既感覺真係好正... 既然都玩左一陣,而且又怕屋企人返,所以都放出黎俾佢透下氣。由經歷過第一次之後,大家親密既機會都唔少,已經冇左第一次果份緊張同怕醜,一黎大家都係互相幫手HIGH 下,冇預計過會失身,二黎其實大家都習慣左,好似老夫老妻扑野咁,仲邊會好似十幾歲咁緊張。

放左我碌野出黎,冇著衫既佢又係望到實,佢今日既眼神話俾我知,佢係好有慾望。我唔敢話我係好大好吸引,但係我自問都算中上,加上年輕力壯,俾佢用期待既眼神咁望一望,真係有D囂張既感覺。原本佢訓左響度,佢慢慢爬起身,趴左響度含住我。調教左個幾月,依個MOMENT俾我既快感話我知係值得。佢唔算係含得好叻,甚至比起以後所經歷既其他人,佢算係差果種。但係一個女仔由零開始全程由你開發,你會知道有幾咁滿足。佢一路好落力去含,我一路用手指插佢,有時一隻,有時兩隻,插到D水係咁流,成隻手都濕晒。響依個時候,我都唔知自己諗緊咩,我相信佢都係。我走去佢下半身,用碌野頂住佢。好老實,去到果個時候,我都冇諗住可以插到佢,因為同第一次一樣,我覺得我係會失敗。點知,頂下頂下,碌野慢慢插左入去,聽到佢一聲好長既歎氣聲,佢個樣冇話我知佢係痛或者唔舒服,但係係睇得出佢好享受。就係咁,我正式破左處。

當碌野響入面,岩岩破處既我地兩個,佢又冇覺得痛,我就開始慢慢郁。正如頭先所講,年輕力壯,果時我真係下下頂到盡,我仲好記得佢由喉嚨深處發出既呻吟聲,聽到既人都一定feel到佢有幾high。同樣係因為年輕,同埋始終係第一次,我下下都頂到盡,完全冇留力,佢大大力捉實我,攬到我實,成個人抽晒咁,我當時又點識分,咪繼續插。

都唔知過左幾耐,我諗大約半個鐘,聽到開門聲既我地,嗱嗱臨抽返出黎,即刻著衫著褲。佢個樣除左係狼狽,仲見到一絲絲既滿足既笑容。至於我,都係果句,年輕力壯,同埋唔知點去令自己推向高潮,我果日係冇射到。。。但係好彩既係我冇射到,因為果日我係冇套。

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-9 10:26 AM 發表 查看引用來源
如果大家記得,佢係一個自己冇得著就唔俾人著既女仔(當然我知佢咁講只係唔想自己光脫脫好尷尬咁)但我都好自然咁除埋自己套校服,得返件底衫,同埋俾碌野撐起一大舊既底褲。經歷左依幾個月,大家都少左果份尷尬,變 ...
師兄文章,好細膩地描述男性感受。讚!

師姐你寫女性角度都好深入.. 好吸引呀

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-9 02:30 PM 發表 查看引用來源
師姐你寫女性角度都好深入.. 好吸引呀
師兄,無你咁深。。。咁入喎。

...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆