上一頁下一頁
發新話題

超易濕晒.超敏感

收藏  |  訂閱
102  11.3k

引用:
原帖由 hairylegs 於 2013-11-11 08:31 PM 發表 查看引用來源
搵返個個女仔囉
佢係你SP?
可以叫sl..都好耐之前了。。佢未必記得我。。同埋轉過幾次電話。。已經搵佢唔番

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2013-11-11 08:38 PM 發表 查看引用來源

可以叫sl..都好耐之前了。。佢未必記得我。。同埋轉過幾次電話。。已經搵佢唔番

係咪因為佢後生先咁咋?

又唔係好後生JA啵..19-22啦...可能真係天生生理結構問題..有1個好搞笑..搞完同我講,,其實頭先同佢行SHOPPING MALL鍚果陣己經勁濕..哈..一個就同佢唱K..唱完問我頭先有廁所點解唔汁番次..哈..我淨係諗住唱K無諗到咁遠..哈

引用:
原帖由 hairylegs 於 2013-11-11 08:58 PM 發表 查看引用來源
係咪因為佢後生先咁咋?
唔知哩位係C HING定C姐呢

你講哩樣係因為後生先?

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2013-11-11 09:15 PM 發表 查看引用來源
又唔係好後生JA啵..19-22啦...可能真係天生生理結構問題..有1個好搞笑..搞完同我講,,其實頭先同佢行SHOPPING MALL鍚果陣己經勁濕..哈..一個就同佢唱K..唱完問我頭先有廁所點解唔汁番次..哈..我淨係諗住唱K無諗到咁遠 ...
乜哩到D C姐有咁犀利咩?

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2013-11-11 09:15 PM 發表 查看引用來源

唔知哩位係C HING定C姐呢

係其他論壇識唔係哩度。每次都係無心插柳

引用:
又唔係好後生JA啵..19-22啦...可能真係天生生理結構問題..有1個好搞笑..搞完同我講,,其實頭先同佢行SHOPPING MALL鍚果陣己經勁濕..哈..一個就同佢唱K..唱完問我頭先有廁所點解唔汁番次..哈..我淨係諗住唱K無諗到咁遠 ...
似失禁.........
:smile_30:

潮吹似d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆