上一頁下一頁
發新話題

陰莖短,搞到個人無咩自信

收藏  |  訂閱
69  9.2k

其實幾多cm先叫長:smile_41:

引用:
原帖由 hihitohihi 於 2013-10-30 06:01 PM 發表 查看引用來源
你就好啦,無女仔嫌棄你,咁你有無小朋友?
你睇我好啦,我老婆都有比綠帽我戴架,不過我都接受到既…鬼叫自己唔爭氣咩!

你以前D女有冇笑過你賓周短呀?你可以上去FLICKR度睇下,外國其實都有好多細賓周既鬼佬架,佢地仲一D都唔介意比人笑添!

引用:
原帖由 domygf 於 2013-10-31 10:44 AM 發表 查看引用來源

你睇我好啦,我老婆都有比綠帽我戴架,不過我都接受到既…鬼叫自己唔爭氣咩!

你以前D女有冇笑過你賓周短呀?你可以上去FLICKR度睇下,外國其實都有好多細賓周既鬼佬架,佢地仲你一D都唔介意比人笑添!
你都好大方…

回覆 13# 的帖子

最緊要佢開心姐,咁冇理由明知有d野佢想要,你又比唔到佢,但又阻止佢自己去搵架!

何況佢出去搵係為「性」,同我就係「愛」;呢兩樣野我地分得好開既!

引用:
原帖由 domygf 於 2013-10-31 03:15 PM 發表 查看引用來源
最緊要佢開心姐,咁冇理由明知有d野佢想要,你又比唔到佢,但又阻止佢自己去搵架!

何況佢出去搵係為「性」,同我就係「愛」;呢兩樣野我地分得好開既!
師兄,你睇得好開

搵我吖ma.哈哈

引用:
原帖由 domygf 於 2013-10-31 03:15 PM 發表 查看引用來源

佢有個sp?

引用:

你唔驚佢傳染D病比你?

回覆 14# 的帖子

師兄真係好偉大..

引用:
原帖由 含笑半步釘 於 2013-10-31 05:17 PM 發表 查看引用來源

佢有個sp?

佢有唔止一個SP添……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆