上一頁下一頁
發新話題

完了吧,如無意外。

收藏  |  訂閱
165  11.5k

完了吧,如無意外。

Ummmmm都唔知由邊度講起。。。
我地係引版識,初初佢見我開post就pm我,但我好似係過左幾日先覆佢,我從來都冇ff過我地會有下文,雖然係v7日日傾計,每日都好開心起身第一件事打俾佢,電話一叮就係佢msg我,電話一響就係佢打俾我,每日嘅話題可以冇上限,日傾夜傾,總之無所不談。由於佢大我17年,所以我一直冇諗甘多,岩就食下囉,傾左幾日出左黎交手,想像唔到30幾歲嘅大叔會係咩狀態?過程入面都係果啲情節,但佢超出我預期甘犀利,各樣都令我好滿足,第一次之後我知道可以長食,日後慢慢玩🤣玩多幾次之後更加肯定長食,不其然大家都開始有感情,並非扑野甘簡單,開始對大家有期望同埋有情侶間嘅感覺,其實我地知道唔應該甘樣,但可能係日久生情定係過左火位。
有一晚我最柒最殘喊哂口,凌晨2點幾打俾佢話要去佢度,佢義不容辭話好,過左黎先講,小心啲,我即刻飛的過去,一路同佢傾住電話,始終都甘夜,怕我有咩危險,一去到已經見到佢係村口等我,一落車就喊到癲左語無倫次,成晚都陪住我,明知但第二朝6點要出門口返工都照陪我,氹我快啲訓,等我訓左之後佢先訓,訓得果兩三個鐘佢就返工了,知道佢好攰🤔由果晚開始我地嘅關係正式肯定了,已經係男女朋友,好快我搬左同佢一齊住,起初日扑夜扑,每日離不開都係扑野嘅話題,好景不常,同居兩三個月後佢開始對我冇興趣,成日話攰各種藉口黎拒絕我,對我嘅態度關心亦因此而改變,甚至提出分手,但我覺得我地甘難得有緣份地係埋一齊唔想甘輕易放棄。所以我都堅持每日都撩下佢挑逗下佢,男人嘅耐力有限,好快我地又重拾返性生活,又好開心好滿足,因為我keep住食藥,所以係可以無限內射🤤又係好景不常開始佢對我又冇興趣了,我都唔知點解,明明我係青春少艾有波有水🤤大我17年嘅佢點解會對我冇興趣???一個男人唔掂自己女人得兩個原因,一係佢出面有女人,一係佢唔得。但我都證實左唔係呢兩個原因,佢只係一個答案係冇興趣冇左新鮮感。我曾經懷疑過係咪自己問題?可以點樣提升返佢對我嘅興趣?今次再挑逗都冇用,佢直頭唔理我有時仲話唔好搞啦,我要求佢攬我錫我佢都係好敷衍,到左12月尾我地決定分開了,但我仍然想繼續堅持,我話我會住埋1月先走,因為我仲係度期望緊我地會有轉機,可惜係我諗太多了,呢一個月我地只係同床並冇任何交流,除左講今晚食乜之外好似已經冇溝通。呢一個月我覺得好無謂,做咩唔一早走?點解要作賤自己?明明一早唔應該開始。我唯一留戀嘅係佢係我最失落最無助嘅時候俾個膀頭我。但係性生活唔協調甚至冇性生活嘅一段關係係好難維持,所以我都放棄了,選擇離開,可能17年係一個好大嘅距離啦,性格不合啦。呢七八個月當我經歷啦,學下點樣做人女人,雖然話長唔長,但我都感受到愛,感受到被保護。一段關係入面扑野係絕不可缺少嘅,感激你令我感受到咩叫扑野。
最後一個擁抱,最後一個親吻,最後一句保重啦都令我心情好沈重,我功成身退啦,任務完成。
我依然祝福你揾到一個識做你女人嘅女人,多謝你,心太軟兩個雲尼拿雪糕😎

睇黎樓主都好後生,應可重新振作,前面仲有大把機會

洗唔洗做到咁

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2018-2-1 04:08 PM 發表 查看引用來源
睇黎樓主都好後生,應可重新振作,前面仲有大把機會
係嘅,可能係一個新開始啦

引用:
原帖由 wingyinyin 於 2018-2-1 04:10 PM 發表 查看引用來源

係嘅,可能係一個新開始啦
成個森林等住妳

引用:
原帖由 香港狂野的樓主 於 2018-2-1 04:17 PM 發表 查看引用來源

成個森林等住妳
認真呢😂

引用:
原帖由 wingyinyin 於 2018-2-1 04:00 PM 發表 查看引用來源
Ummmmm都唔知由邊度講起。。。
我地係引版識,初初佢見我開post就pm我,但我好似係過左幾日先覆佢,我從來都冇ff過我地會有下文,雖然係v7日日傾計,每日都好開心起身第一件事打俾佢,電話一叮就係佢msg我,電話一響 ...
我問題好簡單,有時唔一定要有原因下,先不可能一起!感情上有無腳的雀仔!同樣性愛上都有呢種情況!點解要有規律或者一定要有發展結果,正正係呢種人唔會有既答案,但必定的做法!問題不在你身上就是答案!

你仲後生唔好放棄呀有粗有長溉靚仔等緊你架

算把啦!你入世未深,當上咗堂啦!

引用:
原帖由 wingyinyin 於 2018-2-1 04:20 PM 發表 查看引用來源

認真呢😂
女仔始終好少好灑脫, 因妳係感情行先, 但我信妳既性格一定可以搵到一個好錫妳既男人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆