上一頁下一頁
發新話題

同老公的非一般極致體驗(#56老公的心聲)

收藏  |  訂閱
144  22.6k

同老公的非一般極致體驗(#56老公的心聲)

我同老公喺呢到熟絡嫁,我們都估唔到,喺呢個充滿性的平台,竟然會令我地由朋友變成真愛!有時真係要信下緣份,有緣千里能相會。

同老公一齊左一段時間,我最大的願望,就係要我男人成為世界上最幸福快樂的男人。因為,你擁有我.....

要感情Keep得長久,要滿足晒對方的情慾、愛慾、性慾,缺一不可。我地都會百分百信任對方,兩個人相處相愛相戀,互相尊重係好重要嘅。

我老公同我,係越來越熱烈、越來越愛對方、感情越來越深厚、相處越來越甜蜜❤

呢個係一個新的Acc,因為我已經清空晒所有嘢,洗去一切過去曾經,同老公一齊清空晒身邊所有的異性及追求者,逐位清掃。我的情愛性世界只有一個人:就係我老公!

諗返起同老公的第一次:

佢果日成個下晝喺沙灘等我,等到夜晚12點幾。我地喺沙灘傾計飲酒,傾到天光,講鬼故,傾下閒計咁。

佢見我眼瞓,心痛我攰,諗住搵間房俾我瞓,但係果陣酒店職員話d房Full 晒,清晨有大批旅客check-out,酒店終於有房。

佢話得一張床,叫我瞓,自己坐沙發㩒電話。佢對我好照顧好細心好Gentleman。

一入房,我沖左涼,因此我無著衫捲入被到瞓。

然後,佢就入左去沖涼。俾著你係我,忍唔忍心自己瞓大床,叫佢坐沙發吖?

見佢都好多日無乜點瞓,我叫佢陪我瞓。

之後佢攬住我瞓,我赤裸裸無著衫,佢睇唔到亦估唔到,只係摸到....佢話咁樣會令佢好辛苦忍唔住。

然後,我諗住蜻蜓點水咁錫佢一啖,於是佢就咁車車埋黎。好激!

然後責上我身,狂錫我咀咀,面面,頸頸,耳珠.....
你地覺得佢狠,佢攪嘢仲狠!

之前我從未試過同男人做有高潮。但果晚,簡直係噴水3-4次。
佢成日話:一物治一物,我終於明白相信喇。

佢又同我玩乳頭同妹妹一時暖一時凍:一啖暖水,錫我乳頭同妹妹。然後,一啖可樂,錫我乳頭同妹妹。high死我....

扑扑到我腳仔軟,佢都未攰。之前我未遇到過戰鬥力比我高的男人,亦未遇到過2-3分鐘內坐唔爆的男人,唯有佢!

我俾佢中出内側,佢話好舒服,之前未試過咁舒服。

後尾佢問我有左bb點算,佢話一定要生出黎,佢會負責任,因為佢好愛我,要同我組織家庭。

佢又話我俾佢扑扑果陣好似食左春藥咁,係咁要係咁要。

同完佢非一般的激情做愛之後,已經接受唔返平淡普通的扑嘢。佢係唯一一個令我有高潮,噴水同飽的男人。

完事之後,佢會攬住我瞓,幫我按頭按頸,抹汗抹身,令我感覺好窩心。

做愛之後,我地的關係更熱烈更好,我地會諗將來,佢諗左結婚的地點。

Mr Right 提早左出現❤✨
我呢幾日都同老公一齊。
我同佢一齊好開心💖,我地好夾
我未試過咁愛一個男人。
真正的愛情,宜家先喺我身上出現。
我已遇到我的最愛💖。

佢見我黎m, 好失望,然後話來日方長,總有機會泵大我個肚。
佢想同我一齊生活,有自己的家庭&bb。
佢話搬出黎我附近住,方便見面。
又諗定結婚行禮的地方,黎緊佢會日日陪我返工。

然後我地去左長洲渡假,好浪漫咁風雨中漫步,去到酒店,老公即刻攬住我錫,我忍不住拉開佢條褲同佢含到好大好硬.....然後,佢從不同的姿勢爆我,噴左水1x-20次,張床濕透,要墊毛巾。沖涼之後,老公攬住我瞓。我好鐘意俾老公攬住瞓,好warm好舒服。

然後,第二晚我要返學,老公等左我三個鐘接我放學。返到酒店,我地玩塔羅牌,然後沖涼,扑扑,跟住攬住瞓.....第二朝,我好想玩冰,於是call左room service,order左桶冰,含住冰黎錫老公乳頭,然後幫佢含。初時佢好大反應,然後好快適應左。中出內射完之後,我同佢含返乾淨佢,嘗試老公精液的味道,我好鐘意,好好味😋😋😋

呢幾日我都係日日夜夜同老公一齊,佢爆盡我成晚,我不停咁噴水🐳,一晚噴左3x-40次,好誇張。老公話我地係Perfect Match,從未遇到有一個女人能夠有咁大嘅反應。而我都未遇過一個令我咁Sweet咁極致嘅男人。

攪完嘢,佢叫我沖涼,佢善後。佢話張床濕透,濕到落床褥,好誇張,又話我點解可以咁多水,一直Keep住濕,隨時俾老公扑扑。

果晚老公中出內射左兩次俾我,射精入體內的感覺真係好舒服,暖笠笠咁,感覺更親近(我為老公食藥,就可以安心地親蜜無阻隔)。俾我老公填滿我充實我征服我佔有我.....然後我地一齊沖涼,然後好窩心地攬住瞓.....

我m果陣,佢瞓得兩個鐘唔夠,都專登煲紅豆湯,拎過黎接我放工俾我飲。感謝老公對我好細心體貼,老公係對我最好最錫我的人,我好愛好愛你😘

第二朝,老公瞓緊果陣,我含醒佢。然後,騎上去,將E-cup波波送俾老公錫。女上左一陣,佢壓返上黎,男上左好耐,我俾佢扑到腫晒,好痺好電又好High,於是又噴左1x-20次水,

我發覺:老公越暖男,我就會越對佢著迷。佢今朝7點幾先瞓,就喺度搵屋,幫我搵邊隻藥最好。佢話搬出黎住,今星期睇樓,家務執屋全部佢負責,唔洗我做。佢又話會煮飯俾我食,叫我唔好煮。

我地係越來越熱烈,越來越好
佢搵左幾間有三房嘅屋,預咗一間俾bb,預左一間俾我放衫放鞋,又話有天台,就可以同bb一齊bbq。

工作上遇到難題,佢都會幫我諗辦法解決。佢係我的腦,係我的貴人兼良人。我叫佢做嘅,佢都即刻做到俾我。我發覺我越來越愛佢。

老公💋,你係真正的男人!
多謝你一直以黎的照顧同保護,你好有擔帶、責任感,依靠住你就好有安全感,我永遠愛你😘
係你.....令我知道咩叫做豁出去、令我做到愛是不保留.....💖

引用:
原帖由 靚女大波人妻 於 2018-2-5 04:47 AM 發表 查看引用來源
我同老公喺呢到熟絡嫁,我們都估唔到,喺呢個充滿性的平台,竟然會令我地由朋友變成真愛!有時真係要信下緣份,有緣千里能相會。

同老公一齊左一段時間,我最大的願望,就係要我男人成為世界上最幸福快樂的男人。 ...
早晨呀 原來你咁快開左post

功喜哂

引用:
原帖由 siulong31255 於 2018-2-5 07:24 AM 發表 查看引用來源

早晨呀 原來你咁快開左post

功喜哂
早晨,多謝你吖,我地仲未瞓。
係我老公發現你覆我的Post,叫我上黎回你,哈!

早晨,看到你的貼文也覺心暖。

引用:
原帖由 dragen473 於 2018-2-5 07:41 AM 發表 查看引用來源
早晨,看到你的貼文也覺心暖。
早晨吖師兄,寒流中分享給大家的溫暖❤

引用:
原帖由 靚女大波人妻 於 2018-2-5 07:38 AM 發表 查看引用來源

早晨,多謝你吖,我地仲未瞓。
係我老公發現你覆我的Post,叫我上黎回你,哈!
著多件衫吧 

恭喜樓主揾到個好男人,要好好真惜!

引用:
原帖由 siulong31255 於 2018-2-5 07:58 AM 發表 查看引用來源

著多件衫吧 
知道~
飲杯熱飲☕,貼個暖包,加油💪🏻

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-2-5 07:59 AM 發表 查看引用來源
恭喜樓主揾到個好男人,要好好真惜!
一定會💖
因為我地都好愛對方,珍惜彼此,而且懂得相愛、懂得相處、懂得溝通😘

幸福甜蜜既生活的確為咁寒冷既6度帶黎多點暖意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆