如何對虎狼之年女上司作出性暗示而又衰左可以唔認當無事發生?

收藏  |  訂閱
11  1.9k

如何對虎狼之年女上司作出性暗示而又衰左可以唔認當無事發生?

是咁的,新返工個女上司,大概30出頭(唔小心睇到佢入職申請個soft copy),但係keep得唔錯,保養得幾好大概似28歲左右…:smile_47:

著住公司粉紅色恤衫,唔扣扭西裝褸,黑色套裙加黑絲…:smile_47:

搞到我都心思思,佢唔算很女強人個隻…有時又會買下野零食請人,又會呻「好悶呀!」「咁煩架!」

目測及留意佢通電話應該無男友…唔知會唔會飢渴,目測應該dry左好耐…不過未見過佢真正發姣…成日帶個粉紅色髮夾

呢個年紀又keep得唔錯,有d想同佢打返場友誼波!:smile_04:

:smile_04:

如何向佢作出性暗示,睇佢有無興趣,而若果佢拒絕又可以話其實自己無呢個意思?

1999希望有師兄師姐睇得明同教路…

引用:
原帖由 samlee 於 2013-11-26 09:20 PM 發表 查看引用來源
是咁的,新返工個女上司,大概30出頭(唔小心睇到佢入職申請個soft copy),但係keep得唔錯,保養得幾好大概似28歲左右…:smile_47:

著住公司粉紅色恤衫,唔扣扭西裝褸,黑色套裙加黑絲…:smile_47:

搞到我都心 ...
好簡單.開個壇作個法

直接拎出陽具向佢發出挑戰:smile_47:

引用:
原帖由 jkjerry 於 2013-11-26 09:55 PM 發表 查看引用來源
我唔信!呢d女一定有脆弱ge一面,我一定要撕破佢堅強的偽裝!

呢度一定有高人祇係唔輕易出手教路姐

引用:
原帖由 jkjerry 於 2013-11-26 09:55 PM 發表 查看引用來源
我唔信!呢d女一定有脆弱ge一面,我一定要撕破佢堅強的偽裝!

呢度一定有高人祇係唔輕易出手教路姐

高人可能會親自示範一次~~
當住你面食咗佢畀你睇~~
:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 zkylopz 於 2013-11-26 11:06 PM 發表 查看引用來源
高人可能會親自示範一次~~
當住你面食咗佢畀你睇~~
:smile_o01: :smile_o01:
頂唔好引我,我講真想集思廣益

我強烈建議閣下,一邊撩你上司,一手打定辭職信。心理上,你就大無畏。

其實你搞唔到你上司問題都唔大,可以當你講大左,以後見到你黑口黑面,最多都係俾人背後話你狗公。反而你搞到之後問題仲大d。

所以,如果你真係要出手,都係兩手準備啦。

陣間工都冇埋

回覆 3# 的帖子

笑咗

前往最後回覆