上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.7k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-23 09:51 AM 發表 查看引用來源

其實果種所謂無咁緊,係影響不大的嗎?還是會好嚴重,插極唔出果隻(哈哈,我真係咩都唔識)
插極都唔出,係拎唔返出黎定咩先?HAHA......
無咁緊係正常(如果同做女果時比),但影響大唔大,我又唔覺有咩大分別?反而生完再行埋,多樣野玩,就係人奶.
即唔係變態地講,係好正常既事,太太餵小朋友,自然會有,呢樣係真的.

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-23 07:56 AM 發表 查看引用來源

我覺得頭一年最辛苦
亦係最親密既時候

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-23 09:50 AM 發表 查看引用來源

我全部有錢fd都係去私家開刀生
jj師妹努力賺錢,到時多個選擇~

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-23 09:51 發表 查看引用來源

其實果種所謂無咁緊,係影響不大的嗎?還是會好嚴重,插極唔出果隻(哈哈,我真係咩都唔識)
對我影響唔大:smile_o01:
冇咁有壓迫感,又唔會嚴重到出唔到,冇咁啜,不過入左狀態女方會不自覺地啜下啜下咁夾,分別不大:smile_o01:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-23 10:00 發表 查看引用來源

無咁緊係正常(如果同做女果時比),但影響大唔大,我又唔覺有咩大分別?反而生完再行埋,多樣野玩,就係人奶.
即唔係變態地講,係好正常既事,太太餵小朋友,自然會有,呢樣係 ...
人奶:smile_o01:
視覺效果好正,又玩得又睇得又飲得,一次滿足三個願望:smile_o13:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-23 10:28 AM 發表 查看引用來源

人奶:smile_o01:
視覺效果好正,又玩得又睇得又飲得,一次滿足三個願望:smile_o13:
咁師兄果時咪掉晒D出奇蛋,只要太太囉~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-23 10:00 AM 發表 查看引用來源

即唔係變態地講,係好正常既事,太太餵小朋友,自然會有,呢樣係 ...
哈哈,咁人奶都係玩一年半載姐

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-23 10:05 AM 發表 查看引用來源

jj師妹努力賺錢,到時多個選擇~
Haha,承你貴言

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-23 10:39 AM 發表 查看引用來源

Haha,承你貴言
打算生幾個呀?一個?兩個?三個?一隊足球隊?hha

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-23 05:22 AM 發表 查看引用來源

練埋腰力嘛
我日日都有練腰同patpat架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆