上一頁下一頁
發新話題

同老公的非一般極致體驗(#56老公的心聲)

收藏  |  訂閱
144  22.6k

引用:
原帖由 Guezz 於 2018-2-5 11:39 PM 發表 查看引用來源

恭喜恭喜
Thank you and wish you all the best!

哈哈,字裡行間完全感受到你地有幾咁Match
唔信100% Match ?事實就喺眼前
師妹 wish you all the best in the feel"chur" (你老公呢幾晚好似俾你chur得幾盡下:smile_35: :smile_35: :smile_35: )

引用:
原帖由 lxc5902 於 2018-2-6 01:57 AM 發表 查看引用來源
哈哈,字裡行間完全感受到你地有幾咁Match
唔信100% Match ?事實就喺眼前
師妹 wish you all the best in the feel"chur" (你老公呢幾晚好似俾你chur得幾盡下:smile_35: :smile_35: :smile_35: )
我同老公講:你突然車車我,壓落黎狂錫我果下好激,動作好快.....
老公同我講:但我想話你知,聽日會仲激!

好sweet,恭喜晒呀~~~~

我問佢點激?
佢話要保持神秘感,今日咪知....
老公話:好想而家壓住你好激咁錫
               我會好激咁錫你扑你
好似係佢Chur我多d啵......

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2018-2-6 02:59 AM 發表 查看引用來源
好sweet,恭喜晒呀~~~~
多謝你吖,我都覺得好Sweet😘
我同老公講:聽日食杏汁燕窩,整好左俾老公😘
老公同我講:聽日你有湯飲
我話:多謝老公,一齊飲吖💋
老公話:我飲左好多喇
因為天氣乾燥,所以潤肺護膚,同埋清熱架,因為知你M Come
我話:多謝老公💋,好鐘意老公你好暖,冧死我😚😚😚
老公:你唔識咪我做囉
           BB又鐘意飲湯,我煲果啲都似得下樣架😂
我:我不能自控地迷戀你了.....好感動....好冧......😭😭😭💖
老公:傻瓜,我愛你嘛💋

你哋一對呀真係萬中無一有性嘅有愛又互愛超正祝福你們。

引用:
原帖由 青衣113 於 2018-2-6 03:29 AM 發表 查看引用來源
你哋一對呀真係萬中無一有性嘅有愛又互愛超正祝福你們。
多謝你呀!
靈慾一致的滿足感,絕對數億萬倍超過純粹性。
祝你都遇到Perfect match的靈魂生活性情愛伴侶

又話要生點解又食藥....真軍內射暖在心,kaka

引用:
原帖由 小男人奴 於 2018-2-6 04:14 AM 發表 查看引用來源
又話要生點解又食藥....真軍內射暖在心,kaka
我會同佢生bb,但唔係宜家咯.....
我想同佢享受多d二人世界時間先
好Sweet好冧.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆